Moderátor: Moderátoři
Laďuša píše:kucíí, asi mě to někde uteklo, ale co znamená 21047?
Kdo je zvědavej - bude brzo starej. L.Wolf píše:Nemas se ptat, to je prekvapeni.
Tak sorry no, neprolejzam to tu tak poctivě tak......tak to radši smažte, když to budí takový pohoršeníLuděk Musil píše:Laďuša píše:kucíí, asi mě to někde uteklo, ale co znamená 21047?Kdo je zvědavej - bude brzo starej. L.Wolf píše:Nemas se ptat, to je prekvapeni.
PS: až (a pokud) to Pátrač bude chtít říct - tak to řekne
I kdyby jsi to prošel poctivě příspěvek po příspěvku, důvod, proč Pátrač zvolil tohle číslo, by jsi nenašel. L.Laďuša píše: ... neprolejzam to tu tak poctivě tak ... .
ty bláho tomu se říká vydělávat prodávat Mirelon za 560kč/m.... tady v brně se tos tejné dá sehnat ani ne za polovinu v AZ flexu...Kewint píše:nevím jestli to tu už padlo takže:
-V létě se chchi pustit do nových koberců-tzv.potažení podlahy i tapeců. Moje otázka zní:
-na potažení podlahy a tapeců bych chtěl použít stejný odstín koberce,jaký je na to nejlepší ?
-co je tedy nejlepší dávat na odhlučení a izolaci celkově? Pátrač se o tom zmiňoval docela hojnětakže třeba toto http://cartuning.cz/zbozi/produkt-2249/ ... 20-mm.html ?
-a ještě co je dobré použít na samotné jádro tapeců? sololit sem zavrhl,chtělo by to nějakou tvrdou desku nebo něco z plastu,ale zas o rozumné tloušťce.
Díky za rady Kewint.