tavri píše:Pěkná vyvedená čmáranice
Trutnov hl. n.
i přesto,že to je vandalismus,tak některé kresby jsou vtipné a pěkné
Moderátor: Moderátoři
Však taky využívání lokomotiv jako vytápěcí kotle bylo velice populární, když mašina dojezdilaMichal Pokorný píše:Původně jsem to dal do Hovadin, ale ono patří spíše sem.
http://www.youtube.com/pr.../73/6K6bXlPROzY
..... aneb počátky vytápění litoměřického sídliště Kocanda (úplný konec reportáže)
no vida, že to jde..... http://ladusa.rajce.idnes.cz/Bayerisch_ ... 0_2024.JPGLaďuša píše:Jinak dneska jsem si udělal takovej malej železniční výlet, po dlouhej době jsem si zase projel trať až na západní hranici republiky
Tak co by nešlo, tady už to jezdí několik let.... A když se fotí, tak se fotí všechno, co je zrovna k dispoziciMichal Pokorný píše:no vida, že to jde.....
To každopádně, hvězda mašinam strašně slušíMichal Pokorný píše:...... no ale pravda, ta hvězda tam prostě chybí
Asi tak, zrovna dneska jsem viděl klatovskou raketu, ta má Baujahr 1949. Nejstarší u nás (KT). I když i ostatní jsou převážně z ČSR, až posledních 25 kusů vyrobili v šedesátým roce.zelvotron píše:No u nás některý stroje pamatují nejen ČSSR, ale i ČSR
Je k tomu i diskuze, tento příspěvek se mi zdá hodnotným.Michal Pokorný píše: ......heh
Tě nevim, mě se zrovna tuten hodnotnej nezdá.Koko Loko píše:nás jsme rádi, že máme Bo-biny 50 let staré. Bez těchto strojů by doprava zkolabovala. Z největšího světového výrobce el.lokomotiv jsme se dopracovali na nulového výrobce lokomotiv. Inu pokrok ve svěch směrech. To, co dnes vyrábí Siemens bychom byli schopni vyrábět před 15-ti lety. Nebýt........!
Tak jasný, už to neni že co den, to mašina. To ale nikde. Kupcí jsou, takovýhle mašiny vyrábět bez odběratele by byl řádnej hazard.Koko Loko píše:nicméně ty 3 kusy jsou tedy omračující, otázkou je jestli jsou i kupci
Lepší to neni, je to ale levnější. A když do rekonstrukce vložíš polovinu peněz nový lokomotivy a rekonstruovanej kus vydrží třičtvrtě doby životnosti nový lokomotivy, tak se ani moc nedivim, že peníze tečou spíš do ŽOSek než lokomotivek...Koko Loko píše:Ono je asi lepší křísit problematickými rekonstrukcemi laminátky, plodit paskvily v podobě regionov apod. ... .