Členství v LKCS ze zahraničí
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Členství v LKCS ze zahraničí
Mam tu dotaz ohledně členství v klubu ze zahraničí.
Zájem projevil člen http://forum.ladaklub.com/profile.php?m ... ile&u=2386, kterej bydlí teď v Moskvě.
Myslim, že vyloženě členství mu je na nic, jde mu hlavně o klubovou nálepku na auto. Ta ovšem náleží oficiálním členom, což s sebou přináší nutnost platit. Z Ruska to asi nebude taková sranda...
Takže je to takovej kruh... Co na to povídá vedení klubu? Šlo by to ňák lidsky vyřešit?
Zájem projevil člen http://forum.ladaklub.com/profile.php?m ... ile&u=2386, kterej bydlí teď v Moskvě.
Myslim, že vyloženě členství mu je na nic, jde mu hlavně o klubovou nálepku na auto. Ta ovšem náleží oficiálním členom, což s sebou přináší nutnost platit. Z Ruska to asi nebude taková sranda...
Takže je to takovej kruh... Co na to povídá vedení klubu? Šlo by to ňák lidsky vyřešit?
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Marcel
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je dobrej nápad, a docela bych s tím souhlasilJelen píše:Určitě by bylo dobré ustanovit něco, jako čestné, bezplatné členství pro zahraniční zájemce.
Marcel 2107
LADA 2107 - Laděnka
Největší abstinent z LKCS
http://marcel2107.rajce.idnes.cz/Ladka/#album
Silnice, mé přechodné bydliště
LADA 2107 - Laděnka
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Přesně něco takovýho jsem myslel Já sám jsem čestnej člen polskýho klubu, mam přístup i do skrytých klubových témat.Jelen píše:Určitě by bylo dobré ustanovit něco, jako čestné, bezplatné členství pro zahraniční zájemce
Zas takový fronty na to asi nebudou, aby s tim byl ňákej problém.
Přibyde jedno číslo v klubu a navíc po Moskvě se bude prohánět reklama
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Jasně že chápeme, to jsem napsal i v předchozím příspěvku, ale někdo by mohl chápat jinak a otočit to proti nám, protože může být více pohledů na zeměpisnou příslušnost (domovskou zemi) LADAklubu:Jelen píše:Teepee, je to československý ladaklub, tím pádem je jeho domovskou zemí i Slovensko, tudíž tam není zahraniční chápou?
Dle místa registrace a sídla občanského sdružení, uvedeného na všech oficiálních dokumentech (to je zcela jednoznačně Česká republika, sídlo v Brně).
Dle názvu občanského sdružení (ten symbolizuje Československo)
Dle zaběhlých zvyklostí (jsou tak, že Češi a Slováci nejsou zahraničními členy)
Chtěl jsem jen upozornit, aby vyhlášením, že "zahraniční zájemci" mají bezplatné čestné členství se nezvedla vlna neplacení členství od členů se slovenským občanstvím, či lépe státní příslušností SR. Mohlo by se tak stát zejména u nově příchozích, ale kdyby s tím přišel dlouhodobější člen, dle tohoto pravidla bude možné legálně neplatit. (vím pak by se jistě valná hromada mohla usnést na jeho vyloučení z občanského sdružení)
Nemůžeme tedy zanést do pravidel našeho sdružení, které po právní stránce je ryze české a příslušné do České republiky větu:
Zahraniční zájemci o členství v občanském sdružení LADAklub CS o.s. dostávají členství čestné, bez povinnosti platit členské příspěvky.
Bude nutná věta ve smyslu, který jsem psal ve svém předchozím příspěvku: čestné členství náleží jen občanům všech zemí kromě České a Slovenské republiky.
Možná bych tam vmontoval z Československé republiky, ale nic takového vlastně neexistuje.
Co člověk to názor, my chápeme, ale jiní, kdyby nechtěli tak by nemuseli.
Bílý LADA a okřídlená spol.
Teepee, to jsi četl můj příspěvek nepozorně, navrhoval jsem, že takové členství musí schválit valná hromada, tudíž to není automatické pro všechny cizince. Jen pro ty, které schválí VH. Chápeme už úplně?
To, že by každý cizinec byl automaticky členem bych nezaváděl. Jen možnost INDIVIDUÁLNĚ udělit čestné členství.
To, že by každý cizinec byl automaticky členem bych nezaváděl. Jen možnost INDIVIDUÁLNĚ udělit čestné členství.
- Marcel
- Kontaktovat uživatele:
Není co dodatJelen píše:takové členství musí schválit valná hromada, tudíž to není automatické pro všechny cizince. Jen pro ty, které schválí VH.
Marcel 2107
LADA 2107 - Laděnka
LADA 2107 - Laděnka
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
A kdy bude další valná hromada?
Což mi připomíná, že ve stanovách je napsáno: konání valné hromady se dává na vědomí mailem, ve fóru a na klubových stránkách nejméně 3 týdny předem
Já zatím nezaregistroval za ty tři roky ani jednu.
Nic o tom, že se bude projednávat na valné hromadě našeho LADAklubu. Asi jsem měl být zticha a na nějaké ty skulinky neupozorňovat.
Což mi připomíná, že ve stanovách je napsáno: konání valné hromady se dává na vědomí mailem, ve fóru a na klubových stránkách nejméně 3 týdny předem
Já zatím nezaregistroval za ty tři roky ani jednu.
Já reagoval na "ustanovit něco, jako čestné, bezplatné členství pro zahraniční zájemce."Jelen píše:Určitě by bylo dobré ustanovit něco, jako čestné, bezplatné členství pro zahraniční zájemce. Přiznám se, že jsem to okoukal v GAZklubu, když z Andreje udělali čestného člena. Takovéto členství musí odsouhlasit valná hromada. Já osobně bych v tom problém neviděl. Teď je otázka, co na to vedení.
Nic o tom, že se bude projednávat na valné hromadě našeho LADAklubu. Asi jsem měl být zticha a na nějaké ty skulinky neupozorňovat.
Naposledy upravil(a) Teepee dne úte lis 10, 2009 15:27, celkem upraveno 1 x.
Bílý LADA a okřídlená spol.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Politicky, Halík, politicky!
Jelen to podal jasně, nemusíme taky ze všeho dělat frašku... Nic takovýho podle mě do žádných stanov nepatří, je to individuální věc, která závisí na diskuzi s vedením.
Kolik tu máme cizinců? A kolik z nich projevilo zájem nebo se tu ňák angažujou? Osobně jsem pro přidělení tady toho prvního čestnýho, odeslat nálepky do Moskvy a uvidíte, že další čestnej bude zase ňákou dobu trvat.
Když se nad tim zamyslíte, kolik tak by asi bylo kandidátů? Moc ne...
Jelen to podal jasně, nemusíme taky ze všeho dělat frašku... Nic takovýho podle mě do žádných stanov nepatří, je to individuální věc, která závisí na diskuzi s vedením.
Kolik tu máme cizinců? A kolik z nich projevilo zájem nebo se tu ňák angažujou? Osobně jsem pro přidělení tady toho prvního čestnýho, odeslat nálepky do Moskvy a uvidíte, že další čestnej bude zase ňákou dobu trvat.
Když se nad tim zamyslíte, kolik tak by asi bylo kandidátů? Moc ne...
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás