vrzání, křupání, cvakání a jiné neurčité zvuky v Nivě
Moderátor: Moderátoři
Hučení při jízdě...
Zdravím NIVACI,
chci se zeptat při jizdě mi docela dost nepříjemně hučí v kabině. Už jsem vyměnil přední ložiska, náplně ve všech dif. a převodovkách a moc se to nezlepšilo. Mám obutí stejné jako Vik2 nemůžu porovnat s jinýma, ale kolega má normální silniční vzorek a jízda v jeho nivce je pohodička šlyším jen šveholit převodovku, ale je to příjemnější než v té mojí. Můžou to dělat ty pneu takový rozdíl. Nivka nebyla moc zatěžována je na ní najeto tak 45tkm. Jak zjistím, že to dělá třeba dif nebo něco jiného??? Prosím o radu díky...![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
chci se zeptat při jizdě mi docela dost nepříjemně hučí v kabině. Už jsem vyměnil přední ložiska, náplně ve všech dif. a převodovkách a moc se to nezlepšilo. Mám obutí stejné jako Vik2 nemůžu porovnat s jinýma, ale kolega má normální silniční vzorek a jízda v jeho nivce je pohodička šlyším jen šveholit převodovku, ale je to příjemnější než v té mojí. Můžou to dělat ty pneu takový rozdíl. Nivka nebyla moc zatěžována je na ní najeto tak 45tkm. Jak zjistím, že to dělá třeba dif nebo něco jiného??? Prosím o radu díky...
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Ja uz jsem na Hukot MT a jejich chovani pri jizde tak zvyklej, ze kdyz jsem mel jednou nazute silnicni gumy tak jsem nechapal jak je to auto tiche a jak super sedi v zatackach
Ale jak jsem se nemohl hnout na mokre louce, tak sly okamzite dolu![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![:shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Ale jak jsem se nemohl hnout na mokre louce, tak sly okamzite dolu
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
LR Def 110 300Tdi
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009