vrzání, křupání, cvakání a jiné neurčité zvuky v Nivě
Moderátor: Moderátoři
Hučení při jízdě...
Zdravím NIVACI,
chci se zeptat při jizdě mi docela dost nepříjemně hučí v kabině. Už jsem vyměnil přední ložiska, náplně ve všech dif. a převodovkách a moc se to nezlepšilo. Mám obutí stejné jako Vik2 nemůžu porovnat s jinýma, ale kolega má normální silniční vzorek a jízda v jeho nivce je pohodička šlyším jen šveholit převodovku, ale je to příjemnější než v té mojí. Můžou to dělat ty pneu takový rozdíl. Nivka nebyla moc zatěžována je na ní najeto tak 45tkm. Jak zjistím, že to dělá třeba dif nebo něco jiného??? Prosím o radu díky...
chci se zeptat při jizdě mi docela dost nepříjemně hučí v kabině. Už jsem vyměnil přední ložiska, náplně ve všech dif. a převodovkách a moc se to nezlepšilo. Mám obutí stejné jako Vik2 nemůžu porovnat s jinýma, ale kolega má normální silniční vzorek a jízda v jeho nivce je pohodička šlyším jen šveholit převodovku, ale je to příjemnější než v té mojí. Můžou to dělat ty pneu takový rozdíl. Nivka nebyla moc zatěžována je na ní najeto tak 45tkm. Jak zjistím, že to dělá třeba dif nebo něco jiného??? Prosím o radu díky...
Ja uz jsem na Hukot MT a jejich chovani pri jizde tak zvyklej, ze kdyz jsem mel jednou nazute silnicni gumy tak jsem nechapal jak je to auto tiche a jak super sedi v zatackach
Ale jak jsem se nemohl hnout na mokre louce, tak sly okamzite dolu
Ale jak jsem se nemohl hnout na mokre louce, tak sly okamzite dolu
LR Def 110 300Tdi
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009