Lada Priora - vlastnící
Moderátor: Moderátoři
-
-
Ano, to si zvyknes, gratulujem k autu! A nenechaj sa odradit moznymi poruchami - po prve: vzdy si uvedom cenu toho auta - v podobych parametroch by ine znacky boli o 30-50 percent drahsie. A po druhe - aj nove auta sa kazia, proste nevyjde seria. Svokru si takto 2x za rok volaju na tzv. preventivky - hold kupila auto z prvej serie, kde boli nejake nedostatky a tie stale sleduju.viktoria77 píše:Wolf ďakujem a dúfam, že niake veľké problémy nebudem musieť riešiť. Zatiaľ som milo prekvapená a aj okolie.
Mne napr. niekde vzadu rezonuje nejaky plast a jedneho dna na to pridem, ze ktory.
Tak uz len radovo tisice kilometrov bez nehody. A aby si vzdy na aute dosla domov - to bola vysada otcovej 2107ky. Odisiel alternator, ale auto na baterke urobilo 85 km a domov sme sa dostali. A take vrtochy ten stary "Solzenicyn" maval asi tak raz za rok. Vzdy sme vsak na nom domov dosli. Tak snad tato danost LADY zostala zachovana aj pri tychto "oblych" verziach...
-
Pomer cena a výbava je v Lade úplne v poriadku. S tým som spokojná a pravda je aj to, že akékoľvek nové auto sa môže pokaziť a môže to byť aj svetoznáma značka. Takže rátat s tým treba a beriem to v pohode. No a dostať sa zovšadial domov to je najhlavnejšie. Tak verím, že ma nikde nesklame. A rada budem tejto značke robiť reklamu, tie pohľady ľudí ma vedia pobaviť, že čo to je za auto.
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
Odkiaľ si ju kupovala ?
Lada 2105
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
-
No aj ja gratulujem,kým by som v lani nekúpil 11ku tak by jsme zrejme netrpezlivo vyčkávali na Prioru kombi,ale vážně neviem ako by sme prepravovaly kočík v našej bývalej 21061.
A souhlasím s tím ako tu povedal Wolfhunt-že Lada vždy došla domov,tak snad to bude patit i nadalej Ale jednu sme mali vážně štastie-upadlo nám kolo,ale naštastie u vrat pred domom(ale to už mala za sebou 20rokov a skor 200tis.km najazdených)...
Tak něch PRIORa slůži a at si spokojná a dělá tak dobré meno značke:D
[ Komentář přidal: Luděk Musil: čt říjen 29, 2009 13:39 ]
Tomáši nenič ten krásný slovenský jazyk . L.
[ Komentář přidal: Majo: ne listopad 01, 2009 14:38 ]
Ludku, nahodou, mnoho "slovakov" tu ovlada slovencinu ovela horsie nez Tomas
A souhlasím s tím ako tu povedal Wolfhunt-že Lada vždy došla domov,tak snad to bude patit i nadalej Ale jednu sme mali vážně štastie-upadlo nám kolo,ale naštastie u vrat pred domom(ale to už mala za sebou 20rokov a skor 200tis.km najazdených)...
Tak něch PRIORa slůži a at si spokojná a dělá tak dobré meno značke:D
[ Komentář přidal: Luděk Musil: čt říjen 29, 2009 13:39 ]
Tomáši nenič ten krásný slovenský jazyk . L.
[ Komentář přidal: Majo: ne listopad 01, 2009 14:38 ]
Ludku, nahodou, mnoho "slovakov" tu ovlada slovencinu ovela horsie nez Tomas
-
-
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Alespoň víš, že kontrolka funguje . Možná by bylo vhodné nejdříve provést reset ŘJ, ale nejvhodnější bude asi opravdu domluvit se servisem, vždyť je to v záruce, tak ať se snažíviktoria77 píše:Zdravím,
po 400 km mi začala svietiť kontrolka motora. Stalo sa to niekomu? Neviem čo by to mohlo byť, musím volať do servisu.