Co to je ?
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že je to tak, jak píše Petr, odhad při nastavování zcela postačí.Petr HC píše:V případě potřeby je možno mezi vahadly a ventily louskat ořechy.Wolf píše: ... určitě nejsou potřeba měrky ...
Naposledy upravil(a) Wolf dne čtv srp 27, 2009 05:59, celkem upraveno 1 x.
S jistotou to netvrdím, ale následníkem Ford Anglia (alespoň na našem trhu) byla Ford Cortina (s typicky na tu dobu velkými koncovými světly ve tvaru dortu rozděleného na třetiny) a s tím jakoby zpět zakloněným zadním oknem byl také anglický vůz - Hilman Minx.zelvotron píše:Díky, nevěděl jsem čeho se chytit a Anglia mě nenapadla, tu má zafixovanu s tím obráceně sklopeným zadním oknem, což byl model následující po tomhle.
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
No potěš, protože z Fordu Cortina jezdí údajně motor OHC Pinto ještě v Sieřře...Petr HC píše:S jistotou to netvrdím, ale následníkem Ford Anglia (alespoň na našem trhu) byla Ford Cortina (s typicky na tu dobu velkými koncovými světly ve tvaru dortu rozděleného na třetiny) a s tím jakoby zpět zakloněným zadním oknem byl také anglický vůz - Hilman Minx.zelvotron píše:Díky, nevěděl jsem čeho se chytit a Anglia mě nenapadla, tu má zafixovanu s tím obráceně sklopeným zadním oknem, což byl model následující po tomhle.
Bílý LADA a okřídlená spol.
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Já se ptal na auta, k běžnému dennímu ježdění, ne na sbírkové unikáty.
Jen doplním Ford Sierra uveden na trh v roce 1982. Proto ten archaický, ovšem léty prověřený, jednoduchý a vcelku spolehlivý motor. Nabídka motorů samozřejmě byla pestřejší, od 1.6 OHC, přes 1.8 CVH a 1.8 OHC, k 2.0 OHC, 2.0 DOHC 8V a V6 2.9 OHV. V naftových 1.8 TD a 2.3 D. Krátce se zpočátku dávali i motory V6 2.3. A pro fajnšmekry motor Cosworth 2,0 DOHC 16V. K mání byla i verze 4x4, s motory 2.0 DOHC a nebo Cosworth. V případě Sierry bych se tou sračkou až tak neoháněl, jako v každém autě jsou tam komponenty, které mají nižší životnost (přední ramena) a komponenty, kterých si není nutno všímat (zadní náprava). Ukončení výroby v roce 1993, dnes už jsou auta zase o něco jiný.
Jen doplním Ford Sierra uveden na trh v roce 1982. Proto ten archaický, ovšem léty prověřený, jednoduchý a vcelku spolehlivý motor. Nabídka motorů samozřejmě byla pestřejší, od 1.6 OHC, přes 1.8 CVH a 1.8 OHC, k 2.0 OHC, 2.0 DOHC 8V a V6 2.9 OHV. V naftových 1.8 TD a 2.3 D. Krátce se zpočátku dávali i motory V6 2.3. A pro fajnšmekry motor Cosworth 2,0 DOHC 16V. K mání byla i verze 4x4, s motory 2.0 DOHC a nebo Cosworth. V případě Sierry bych se tou sračkou až tak neoháněl, jako v každém autě jsou tam komponenty, které mají nižší životnost (přední ramena) a komponenty, kterých si není nutno všímat (zadní náprava). Ukončení výroby v roce 1993, dnes už jsou auta zase o něco jiný.
Bílý LADA a okřídlená spol.