Hurikán píše:Dovolím si lehce upřesnit, že originálně byla koncovka přišroubována ze spoda dvěma šrouby do koncové trubky výfuku. Po čase to tam rádo začalo uhnívat, tak byla většina koncovek přivařených na tvrdo.
A Michale.2103, jaktože jezdíš s takovou krasivicí v zimě po sněhu a sr..kách?!? Za to bych sekal ruce.
No já na té své viděl minimálně jeden šroub. A pro upřesnění s tou zimou a sr....
Já Ladušku koupil 22. listopadu v autobazaru Pohoda v Častolovicích ( Rychnov nad Kněžnou )
A ten den jsme ji vezli domů. Já tehdá ještě neměl řidičák
tak to vezl kamarád.
Měl jsem při cestě slzy v očích, že moje
MOJE PRVNÍ AUTO JE LADA bál jsem se o ní protože nás čekala cesta zhruba 380 km v nejhorším počasí. Musím se uklonit, ale cestu zvládla na jedničku
sníh nesníh !!! To zato kamarádovo WV POLO na sjetejch letníh gumách mělo co dělat vůbec krokem vyjet kopec...
Příběh je trochu splašenej jak jsem se k Ladě vůbec dostal, ale o tom třeba povyprávím někdy na srazu.
Za ne dlouho jsem sehnal garáž od kolegy kam jsem ji na zimu schoval a chodil se na ni dívat.
Po vylepšení počasí jsem na ní začal trochu dělat a bez řidičáku se prohánět okolo garáží. Bomba pocit
14.dubna jsem udělal řidičák a hned ten den jsem se jel projet
řeknu vám, že to jsou muka čekat měsíc na tu pitomou kartičku, ale dočkal jsem se.
Teď mi bohužel Laduška stojí před barákem a mokne a rezne protože garáž blokuje modrej Moskvič, kterýho budu mít na normální ježdění a Ladušku na občasnou projížďku
Jinak je to rok 1977, při koupi najeto 117 000, dnes už má 122 600 téměř bez poruchy. Musel jsem měnit membránu v benzínový pumpě a VN cívku. A vytopil mě kohout topení
Kdo nemá Žigula neni "IN", já s Žigulem zvítězim!!!
Aneb štamgast na benzínce
Mírně ukecanej vochlasta se zelenym Žigulíkem
1 x Togliatti - 2103 - Laduška
2 x Moskva - 412 a sbírka dílů dávající dohromady jedno auto - Moskvič 2140 ( Super Moskvič 2139 )