check engine - kod 22
Moderátor: Moderátoři
check engine - kod 22
cau, tak nakonec jsem nasel chvilku a skocil do auta vyblikat kod.
jedna se o 22 - poloha skrtici klapky - nedostatecne napeti signalu
uz je to podruhe co mi to auto udelalo - minule jsem to ve vysledku resil vymenou dilu ale davat znovu 2.5k (vcetne prace) se mi teda nechce
navic teda se to projevilo z niceho nic - do Karlova pod Pradedem nic - po asi 5 hodinach pri odjezdu z niceho nic kontrolka zacala svitit
projevy zatim nejsou az takove jako byvaly - ale uz citim ze na min plynu auto cuka/skyta a je potreba pridat - aby se skrtici klapka otevrela poradne a dala signal pro prisun paliva
jsou nejake figle, ktere clovek zvladne ikdyz je automechanicky nezkuseny?
P.S. z popisu chytre knihy (AKA dilenske prirucky pro strikacky) na strane 184-186 moc chytry nejsem
jedna se o 22 - poloha skrtici klapky - nedostatecne napeti signalu
uz je to podruhe co mi to auto udelalo - minule jsem to ve vysledku resil vymenou dilu ale davat znovu 2.5k (vcetne prace) se mi teda nechce
navic teda se to projevilo z niceho nic - do Karlova pod Pradedem nic - po asi 5 hodinach pri odjezdu z niceho nic kontrolka zacala svitit
projevy zatim nejsou az takove jako byvaly - ale uz citim ze na min plynu auto cuka/skyta a je potreba pridat - aby se skrtici klapka otevrela poradne a dala signal pro prisun paliva
jsou nejake figle, ktere clovek zvladne ikdyz je automechanicky nezkuseny?
P.S. z popisu chytre knihy (AKA dilenske prirucky pro strikacky) na strane 184-186 moc chytry nejsem
na vrakovistich se vam 17ky nepovaluji?
pokud pojedes na sraz muzu ti tam jeden za 300 dovezt. nebo vezmu dva pokud by nahodou byl jeden vadnej (ale auto mi s nema jezdilo ok, rj hlasila jen chudou smes na benzin a bohatou nejspis na plyn)
pokud pojedes na sraz muzu ti tam jeden za 300 dovezt. nebo vezmu dva pokud by nahodou byl jeden vadnej (ale auto mi s nema jezdilo ok, rj hlasila jen chudou smes na benzin a bohatou nejspis na plyn)
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
myslim ze se to objevilo asi po roce po vymene (me tak napada ze bych mohl uplatnit zaruku na tu klapkuJmJ píše:Pokud ti to ale dela uz podruhe, mozna bych prosel kabelaz, jestli neni zrada v ni a ne v klapce (snimaci).
nakolik by mohla byt chyba v kabelazi aby to zaclo az po roce nevim - nicmene minule to vymena klapky vyresila
zaruku bych uplatnil urcite, pokud je to klapka. neni duvod tak neucinitrezna píše:myslim ze se to objevilo asi po roce po vymene (me tak napada ze bych mohl uplatnit zaruku na tu klapkuJmJ píše:Pokud ti to ale dela uz podruhe, mozna bych prosel kabelaz, jestli neni zrada v ni a ne v klapce (snimaci).
nakolik by mohla byt chyba v kabelazi aby to zaclo az po roce nevim - nicmene minule to vymena klapky vyresila
pri vymene klapky se sahlo na vodice, ktere se uvedli do funkcniho stavu a ted se zase utrepali do stavu nefukcniho. navic ta chyba myslim neni vyhlasena okamzite pri prvnim naznaku problemu. takze kdyz to obcas nefunguje kratce, tak to nemusi nastavit priznak check engine. (to jen takove spekulace, za prekontrolovani kabelaze nic nedas). puc si od nekoho druhou klapku a zkus je prohodit.
VAZ 2104 1.3 1989
drzi to dva srouby na hvezdicku, vymena pet minut? sunda se filtrbox, odmontuji sroubky, vymeni, zamontuji a nasadi filtrbox.
tak vsechny co mam budou funkcni. auto s nima jezdilo absolutne normalne
tak vsechny co mam budou funkcni. auto s nima jezdilo absolutne normalne
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
-
- Kontaktovat uživatele:
Ono este nie je na skodu pozret kable od snimaca ako vchadzaju do tej krycej hadice. Ja som to mal tak ze tam bolo to plechove usko co drzi kabelaz o kasnu a tam sa mi tie vodice predrali.
Inak Ak treba nejake cidlo tak nie je problem. Vieme zabezpecit nove. Cena okolo 20euro.
Inak Ak treba nejake cidlo tak nie je problem. Vieme zabezpecit nove. Cena okolo 20euro.
530i
Chatka 12 4ever
Expedicia Eesti 2010
Chatka 12 4ever
Expedicia Eesti 2010