BA3 2106 (1.7i) - on the roads
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
V budíku otáčkomeru je otáčkomer, ale nie pôvodný. Ten nefunguje na "íčku". Pokúšal som sa zohnať otáčkomer z "íčka" že by som ho nejak vložil do toho pôvodného, aby to nebolo vidno, lenže asi z 5 ľudí, čo ich tu ponúkali ani jeden nebol ochotný mi ho poslať, tak sam sa na to vysral a vložil tam univerzálny ... mierne "tuningový" čo som moc nechcel ale lepšie ako nič a hlavne funguje ...peet2101 píše:C to je za budík na místě otáčkoměru??
slama
Kedysi dávno, bol raz jeden kartón vodky, nepochopený tesár a kváder železa.Viete čo vzniklo? Ano ... LADA
FLICK FLICKING FLICKERS
žiguli SUxXx
FLICK FLICKING FLICKERS
žiguli SUxXx
Já vím. Jeden si měl slíbený i ode mě a taky jsem se z toho nakonec vymluvil . Ale jestli ho ještě chceš, tak se ozvi. Můžu ti ho třeba dovézt na sraz do TT.
Jinak ta palubovka vypadá luxusně.
Jinak ta palubovka vypadá luxusně.
►Stodolní II◄
Expedice Estonia 2010
Iniciátor všeho zlého! Bacha na mě!
Život je tak rozmanitý. Každej den mě nasere někdo jinej.
Octavia combi 1,9tdi
Vaz 21073 1,7i, r.v. 1998 až 5.3.2012 prodáno
Vaz 21073 1,7i, r.v. 1996 - 19.2.2012 až 20.2.2012 prodáno
Vaz 2107 1,5 AXTEC, LPG r.v.1995 - 3.6.2008 až 3.6.2008
Expedice Estonia 2010
Iniciátor všeho zlého! Bacha na mě!
Život je tak rozmanitý. Každej den mě nasere někdo jinej.
Octavia combi 1,9tdi
Vaz 21073 1,7i, r.v. 1998 až 5.3.2012 prodáno
Vaz 21073 1,7i, r.v. 1996 - 19.2.2012 až 20.2.2012 prodáno
Vaz 2107 1,5 AXTEC, LPG r.v.1995 - 3.6.2008 až 3.6.2008
Prúser! Kolesa moc trčia :(
Kua chôpi! Blatník už je v poriadku a tak že konečne naložím nove kolieska ...
... PROBLÉM! Aby mi nedrhli disky o prasiatka, musia ísť dopredu minimálne 2cm podložky Čo už mám, lenže keď som to naložil tak koleso je zaroveň z lemom a nie, že by doň zaliezal.
Takto sa asi jazdiť nebude dať a bude to drhnúť čo?
I keď mne sa zdá, že predna náprava i pri poriadnom zaťažení, zalezie ledva k lemu, či sa mýlim??? V prípade, že hej ... jedine nové disky zohnať ...
slama
... PROBLÉM! Aby mi nedrhli disky o prasiatka, musia ísť dopredu minimálne 2cm podložky Čo už mám, lenže keď som to naložil tak koleso je zaroveň z lemom a nie, že by doň zaliezal.
Takto sa asi jazdiť nebude dať a bude to drhnúť čo?
I keď mne sa zdá, že predna náprava i pri poriadnom zaťažení, zalezie ledva k lemu, či sa mýlim??? V prípade, že hej ... jedine nové disky zohnať ...
slama
Kedysi dávno, bol raz jeden kartón vodky, nepochopený tesár a kváder železa.Viete čo vzniklo? Ano ... LADA
FLICK FLICKING FLICKERS
žiguli SUxXx
FLICK FLICKING FLICKERS
žiguli SUxXx
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak disk je oproti pôvodnému o 3,4 cm von a je to 14" a na tom 185 60. Vysoké to ostane tak ako to je ...Little Red Riding Hood píše:takhle se to blbě odhaduje, z te fotky... neviš jake maji ty disky rozměry??.. jak to budeš mit vysoke??..
FLICK FLICKING FLICKERS
žiguli SUxXx
FLICK FLICKING FLICKERS
žiguli SUxXx
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
přesně takčmelák píše:tak ked ti bude drhnut to co ukazujes na fotke tak mas napicu struny a tlmice
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
-
- Kontaktovat uživatele:
Oki, diky moc páni za uistenie ...
Ja len, že sa mi to zdalo akosi moc vytlačené von a bál som sa že pri veľkom zaťažení na jednej strane by to mohlo šuchať. Dik za uistenie, že je to OK lebo takto sa mi to moc páči a nerád by som tie kola menil
slama
Ja len, že sa mi to zdalo akosi moc vytlačené von a bál som sa že pri veľkom zaťažení na jednej strane by to mohlo šuchať. Dik za uistenie, že je to OK lebo takto sa mi to moc páči a nerád by som tie kola menil
slama
FLICK FLICKING FLICKERS
žiguli SUxXx
FLICK FLICKING FLICKERS
žiguli SUxXx