Michal Pokorný píše:Ano, nám to v pátek odpoledne solidně vytopilo fabriku. Najednou začala létat voda z kanálků pod baličkami a pod chlaďákem a nesmlouvavě to začalo zaplavovat celou výrobní halu. A to ani nemluvím o tom, jak to vypadalo ve sklepě.
Heh, takže řikáš, že trh teď zaplaví ňáký speciální edice cukrovinek?
Michal Pokorný píše: jen by mě zajímalo kolik asi tak cestujících do té doby vědělo co je to Pragotron
No, podle mě asi moc ne
A dneska malinko výjimečnej zážitek. Né, že by to byl naprostej unikát, ale zcela běžný to neni. Jel jsem dneska do Plzně, mimochodem stejným spojem, kterej včera rozmašíroval člověka

, a na Plzni-Valše si řikam, že se to rozjíždí jinak, jako kdyby to táhla motorová lokomotiva. No co by ne, něco tam v kolejích kutí, tak dráty můžou mít odpojený. To už jsem tušil, co se to vlastně děje. Tak jsem si cestou zpátky sednul do posledního vozu, ale teda přiznávam, že náhodou, nevzpomněl jsem si na to, ale byl nejmíň obsazenej. No a taky že jo. Při vjezdu na Valchu už byl lokotraktor přpravenej na plzeňským zhlaví, během pobytu našeho vlaku najel na konec vlaku a drrrrrrrrrrrrr, už nás vytláčel na trať. Byl to, milé děti, nezavěšenej postrk!

Na klatovským zhlaví se už odpojil a náš vlak, taženej plecháčem 242.220 v nových barvach ČD, vesele pokračoval do KT už elektricky

Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever

►Stodolní II◄

Estonian-czech crazy night

Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno

Tři sestry <|||> Ladagang

°Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?

keréklampás