asi pred 2 tyzdnami som kupil LADU 110 atd,
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Teraz nejake chyby.
Hned po otoceni klucom v zapalovani sa rozbehne nejaky ventilator nad zadnymi sedadlami. Takto, voz ma nejaku teplotne nastavitelnu poloklimu, ked mam nastavenych cca 20 stupnov, tak musim otvorit okno. Ked nastavenie teploty pretocim az na koniec "cervenej zony", tak ten ventilator ide tichsie ale nikdy sa to nevypne. Na paneli mam sice tlacitko ktore by mohlo symbolizovat klimu (su na nom tri sipky v kruhu) alebo cosi podobne, ale po jeho stlaceni sa uz nic nedeje, nedojde ani k vypnutiu toho ventilatora. Som treti majitel, druhy majitel sa udajne vozil pri stiahnutom okne. Mozno sa s tym pohral prvy majitel a prerobil si to podla obrazu svojho, ale ja to chcem dat spravit autoelektrikarovi. Neviem vsak ci s tym vobec pohne. Nemam ani manual, teda ho nemam ani ako nasmerovat.
Taktiez mi nefunguje klakson, na palubnej doske mi asi nejde ukazovatel zaradenej rucnej brzdy (ak tam vobec je). Bez manualu je veru tazko
![:shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Ako celok je to fajn auticko, uvidim co este vyskoci v ramci programu Urob si sam
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Mozno mi s tou klimou budete vediet poradit. Tu som zatial nijaky podbny problem nenasiel.
Vdaka.