Paliho 2103
Moderátor: Moderátoři
takže...problém voľnobehu je niekde v karburátore. Pred chvíľou som tam dal dočasne weber 2106 s totálne krivým viečkom (2 tesnenia to istia ) a prasknutou plavákovou komorou vo vyššom mieste (sekundové lepidlo ) a voľnobeh to drží výborne, aj ide obstojne. Takže už len kúpiť na ua nový ozon a mám to v suchu. Rozmýšľam že tam kúpim 1.3kový
kde bola chyba v doterajšom ozone netuším, možno elek.mag. ventil, možno niečo iné, naspäť papľuh nepôjde
kde bola chyba v doterajšom ozone netuším, možno elek.mag. ventil, možno niečo iné, naspäť papľuh nepôjde
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Musim velmi ocenit Natašu, naprosto splnila moje očekávání. Takže už se jenom těšim na další Kalbu v Nataši! Je to prostě legen....počkej si na to.....dární!
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
No jestli je to opravdu tak zásadní, pak by to chtělo sundat ten přední spojler Snížil by se odpor a třeba by to šlo víc...Puhi píše:Saša, To je fakt no tak skúsim ten karbec a potom sa na to asi vykašlem
Musím se přidat k Laďušovi, až po srazu jsem si to všechno nějak dopohledal (na rajčeti) a urovnal a je to moc pěkná práce to Tvé auto. (na srazu mi přišlo, že je to leštěnka po dědovi, v rukách konzumenta, který jí prostě dodělá )
Bílý LADA a okřídlená spol.
- Lada Rider