Zadní pružiny
Moderátor: Moderátoři
- spooneer
- Kontaktovat uživatele:
Zadní pružiny
Zdravim
mam na svoji 2103 zadni pera z kombika, tim padem je auto vis nez normalne.. Ale chci se zeptat jestli kdyz je to takhle zvedly, tak jestli z toho muze byt to ze mam zadni kola do pismene V , a sjizdi se mi jen vnejsi hrany gum. Zjistil sem to na sraze kdyz auto stalo na rovnem podkladu.... Je to mozny?? A jeste kdyz je zkratim o otacku pomuze to???
Dekuji za radu
mam na svoji 2103 zadni pera z kombika, tim padem je auto vis nez normalne.. Ale chci se zeptat jestli kdyz je to takhle zvedly, tak jestli z toho muze byt to ze mam zadni kola do pismene V , a sjizdi se mi jen vnejsi hrany gum. Zjistil sem to na sraze kdyz auto stalo na rovnem podkladu.... Je to mozny?? A jeste kdyz je zkratim o otacku pomuze to???
Dekuji za radu
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Je to divný, kdyby se Ti neojížděli ty gumy z vnějších hran, tak bych sázel na to, že se Ti to zdá a nebo jsou přední kola do A a pak se zadní zdají do V.
Myslím že zadní most má prostor pro diferenciál nahoru i dolů symetrický, tak by to asi šlo nějak oměřit, v dílenské knížce (nemyslím Tůmu) o tom taky asi něco bude.
Jinak náprava chodí v klídku, potichu?
Myslím že zadní most má prostor pro diferenciál nahoru i dolů symetrický, tak by to asi šlo nějak oměřit, v dílenské knížce (nemyslím Tůmu) o tom taky asi něco bude.
Jinak náprava chodí v klídku, potichu?
Bílý LADA a okřídlená spol.
- spooneer
- Kontaktovat uživatele:
Ted sem si vzpomel ze kdyz sem jel na sraz, tak mi hned ne zacatku cesty neco bouchlo.. A slo to ze zadu z auta ale nevim co to bylo znelo jako takovej kovovej dutej zvuk... jako kdyz o sebe neco kovovyho dutyho bouchne...zastavil sem a koukal jesli se mi neco nekde neulomilo nebo neco ale nic jsem navidel.. a pak to celou cestu uz bylo v pohode...
NIC jen se sjedou dřív vnějšky pneu a nebo dostanež dřív smyk , pokud to není úmysl a začátek driftu .
Zadní "most" není jednoduché ohnout to musí bejt rána natvrdo . Když se ohne tak většinou při velmi neopatrné jízdě s hodně přetíženým autem se kterým se rychle věde do díry .
Zadní "most" není jednoduché ohnout to musí bejt rána natvrdo . Když se ohne tak většinou při velmi neopatrné jízdě s hodně přetíženým autem se kterým se rychle věde do díry .
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!