Hodnocení - Jarní sraz 2009
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
sraz dobre, hlavní je že byl, ale taky mě mrzelo to všechno financování kolem přecejenom mohl byt vstup na letiště alespon o 100 levnější.. další věc byl nesmyslenej popletek za vstup do kempu, když už za chatku chtěji nehorázných 650,- na noc, tak proč mam platit ještě za to že mě pustí za zavoru??.. takže není to zadarmo drahe když jedno auto s posádkou 3 lidi musi zaplatit za vikend 600,- jen proto aby se dostaly do kempu dovnitř??..
al jinak klideček sraz byl dobrý, jen škoda že to nechytlo..
al jinak klideček sraz byl dobrý, jen škoda že to nechytlo..
-
- Kontaktovat uživatele:
Sraz byl perfektní,a můžeme být všichni rádi že nepršelo celý den.Velké dík patří všem lidem co se na akci podíleli a organizovali ji,protože jen díky ním se jednou za čas sejdeme.Ohledně vstupného jak podotkl Petanek2101 bych i já dal klidně 300 i víc.A to z důvodu že si uvědomuju kolik všechno stojí organizátory.Takže ještě jednou díkyyyy.
Mě se to moc líbilo .
Především díky organizátorům , za vše . Vzít si takhle velkou akci na triko není žádná legrace !!! Škoda počasí, ale to se nedá nic dělat .
Jinak jsem byl opět nadšený . Z doprovodu příslušníků VB a TAIky jsem byl ale úplně vodvařenej - to nemělo chybu.
Marku , dělat sraz v takovémhle počtu asi nejde někdy jinde , než na nějaké velké ploše . Takže letiště je úplně ideální . Zdravotnický dozor u kulturně-společenských akcí musí být ze zákona . Nevím kolik je pronájem letiště ale něco to stát bude . Pak samolepky , pamění karty , plánky . Dohodnou všechny ty věci okolo ( policie , městský úřad v Turnově , HZS , rozhlednu ( byli jsme tam 2 hodiny po zavíračce ) ) nechtěl bych vidět ty účty za telefony . Takže 250 ,- mi příjde jako rozumná cena . A ještě k těm cenám káva za 10 Kč a klobása 25 Kč je fakt úplná legrace. Stačí se podívat kamkoliv ke stánku s občerstvením a jsme s cenami někde úplně jinde . Hnusný kafe z automatu stojí 10 - 15 Kč a tady bylo nesko nebo poctivý turek skoro zadarmo.
Celý sraz beru jako jednu velkou legraci a chápu , že zorganizovat to prostě něco stojí .
Ten nápad se soutěží - tažení 01 na čas je dobrej . Navrhuji na příště .
George De Lorean : nazpátek jsme to jeli 80 - 90 /km/hod a spotřeba je hned o 3 l nižší
Především díky organizátorům , za vše . Vzít si takhle velkou akci na triko není žádná legrace !!! Škoda počasí, ale to se nedá nic dělat .
Jinak jsem byl opět nadšený . Z doprovodu příslušníků VB a TAIky jsem byl ale úplně vodvařenej - to nemělo chybu.
Marku , dělat sraz v takovémhle počtu asi nejde někdy jinde , než na nějaké velké ploše . Takže letiště je úplně ideální . Zdravotnický dozor u kulturně-společenských akcí musí být ze zákona . Nevím kolik je pronájem letiště ale něco to stát bude . Pak samolepky , pamění karty , plánky . Dohodnou všechny ty věci okolo ( policie , městský úřad v Turnově , HZS , rozhlednu ( byli jsme tam 2 hodiny po zavíračce ) ) nechtěl bych vidět ty účty za telefony . Takže 250 ,- mi příjde jako rozumná cena . A ještě k těm cenám káva za 10 Kč a klobása 25 Kč je fakt úplná legrace. Stačí se podívat kamkoliv ke stánku s občerstvením a jsme s cenami někde úplně jinde . Hnusný kafe z automatu stojí 10 - 15 Kč a tady bylo nesko nebo poctivý turek skoro zadarmo.
Celý sraz beru jako jednu velkou legraci a chápu , že zorganizovat to prostě něco stojí .
Ten nápad se soutěží - tažení 01 na čas je dobrej . Navrhuji na příště .
George De Lorean : nazpátek jsme to jeli 80 - 90 /km/hod a spotřeba je hned o 3 l nižší
Naposledy upravil(a) Fík dne ned kvě 31, 2009 17:26, celkem upraveno 1 x.
Jen ať všichni viděj , že na to máme !!!
VAZ 2101 1975 - Karkulka
WV GOLF III 1,6 1996
Škoda Felicia COM 1,3 1995
VAZ 2101 1975 - Karkulka
WV GOLF III 1,6 1996
- Lada Rider
Tak prispejem aj ja, zraz bol uplne super, tych 1000km v Puhuho Natasi stalo za to.
Rad som zas videl znamych i zoznamil sa z novymi ladistami.
P.S: Dufam ze Ladusa nebude mat moc oblok, ako vravi Trevor. Ta vidime sa zas v TT
EDIT: este ako tak citam, chcem len povedat ze som bol so zrazom uplne spokojny a tymto aj podakovat organizatorom za vyborny zraz
Rad som zas videl znamych i zoznamil sa z novymi ladistami.
P.S: Dufam ze Ladusa nebude mat moc oblok, ako vravi Trevor. Ta vidime sa zas v TT
EDIT: este ako tak citam, chcem len povedat ze som bol so zrazom uplne spokojny a tymto aj podakovat organizatorom za vyborny zraz
Naposledy upravil(a) Lada Rider dne ned kvě 31, 2009 15:05, celkem upraveno 2 x.
СЕКТОР ГАЗА парты
Muzu Ti za ten prispevek poslat 10CZK pres PayPal:)? Ja nejel i proto, ze by mi to financne nevyslo, tak aspon ted neremcam.
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
- Marek Doležal
Souhlasím s tím, že ceny byly skutečně lidové. Já jsem na 100% spokojen a příště přijedu zas! Pokud někomu letiště nevyhovuje mohl zůstat v kempu... ( zajímalo by mne kolik lidí by tam zůstalo).
Pokud srovnám např. s motosrazy, kde se platí to samé vstupné a přijede několik tisíc motorek mám pocit, že se tohle nemůže organizátorům ani vyplatit! Tak buďme rádi, že se najdou ještě lidé, kteří se ujmou takovéhle akce.
Srazu ZDAR
Pokud srovnám např. s motosrazy, kde se platí to samé vstupné a přijede několik tisíc motorek mám pocit, že se tohle nemůže organizátorům ani vyplatit! Tak buďme rádi, že se najdou ještě lidé, kteří se ujmou takovéhle akce.
Srazu ZDAR
Oči se ti vykulí, až uvidíš Žiguli !
http://marad.rajce.idnes.cz/
http://marad.rajce.idnes.cz/
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
Poplatok za letisko bol podľa mňa ok, aj cena za chatu. To, že som si nepozrel cenník, je moja vina. Apropo, cennik bol trocha iný.
Naposledy upravil(a) Marek89 dne ned kvě 31, 2009 19:21, celkem upraveno 3 x.
Lada 2105
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
Příspěvky Marka a LRRH nechápu.
250CZK je na takový malý (ale s velkou plochou letiště-sprinty) ale dobrý sraz hodně dobrá cena(a to vím co je to nedostatek peněz).
Vždyt na TUZING sraz Olomouc bylo vstupné na pěší osobu 300kč! nebo auto+posádka myslím 600kč.Musím vás upozornit,že počet návštěvníků a tudíž související atrakce se nemůžou jakoby rovnat ladasrazu(opravdu tady chcete stríptíz a leoše a mareše+vystoupení MC hop-skok gangsta?).
Poplatek 40kč za auto je v pořádku(případný olej,Asterixovy koleje apod.)
Musím poděkovat organizátorům za jejich práci,i když budu trochu kritický.
minusy
-mohl se více používat megafon
-hoši ne každého zajímá troubení a alarm Priory ve 2 ráno!
-strašně špatně se mě spalo v pátek v autě,navíc jen 3 hodiny(nemohl jsem spát),byla nějaká vlezlá vlhkost,proto jsem se odporoučel domů těsně před formováním nápisu lada,
po celou sobotu jsem se s nikým snad ani nepustil do řeči,nebylo mě sice blbě ale totálně jsem zamlkl.
plusy
+spanilá jízda se povedla
+Turnov
+měření rychlosti příslušníky VB a TAI
+cokoliv spojeného s VB/TAI bylo dokonalé,stejně jako medvěd aspol.
250CZK je na takový malý (ale s velkou plochou letiště-sprinty) ale dobrý sraz hodně dobrá cena(a to vím co je to nedostatek peněz).
Vždyt na TUZING sraz Olomouc bylo vstupné na pěší osobu 300kč! nebo auto+posádka myslím 600kč.Musím vás upozornit,že počet návštěvníků a tudíž související atrakce se nemůžou jakoby rovnat ladasrazu(opravdu tady chcete stríptíz a leoše a mareše+vystoupení MC hop-skok gangsta?).
Poplatek 40kč za auto je v pořádku(případný olej,Asterixovy koleje apod.)
Musím poděkovat organizátorům za jejich práci,i když budu trochu kritický.
minusy
-mohl se více používat megafon
-hoši ne každého zajímá troubení a alarm Priory ve 2 ráno!
-strašně špatně se mě spalo v pátek v autě,navíc jen 3 hodiny(nemohl jsem spát),byla nějaká vlezlá vlhkost,proto jsem se odporoučel domů těsně před formováním nápisu lada,
po celou sobotu jsem se s nikým snad ani nepustil do řeči,nebylo mě sice blbě ale totálně jsem zamlkl.
plusy
+spanilá jízda se povedla
+Turnov
+měření rychlosti příslušníky VB a TAI
+cokoliv spojeného s VB/TAI bylo dokonalé,stejně jako medvěd aspol.
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
Já čekal deset stránek oslavných ód na sraz a zatím nic moc.To se sraz nelíbil?
Mě jo,ačkoliv jsem půlku prostál u startu orientačního závodu společně s tátou.
Nadávat na počasí?Podle prognóz a pátku to vypadalo,že to bude daleko horší,takže přežít ten deštík ,a to vlastně skoro ke konci srazu, se snad dalo.Čili s ohledem na předpovědi to ještě dopadlo dobře a večer v kempu taky nepršelo.
Takže tímto děkuji organizátorům za povedený sraz.Mimořádné díky si jistě zaslouží Marcel,Petr HC a Pátrač.Dále dík mojí sestřenici,sestře a jejímu příteli za to,že dodrželi slib a celý den prostáli ve stánku s občerstvením.A jestli někdo namítne,že to tam bylo drahé,tak mě vážně na*ere.
Dále díky všem,kteří se mnou oslavili moje narozky.Nebudu jednotlivě vyjmenovávat,abych na nikoho nezapomněl.
P.S.Pokud sraz pro někoho není atraktivní, a bude to většina lidí z klubu,tak navrhuji ročník 2010 vynechat,aby jsme trochu "vyhladověli a pročistili hlavy".
Mě jo,ačkoliv jsem půlku prostál u startu orientačního závodu společně s tátou.
Nadávat na počasí?Podle prognóz a pátku to vypadalo,že to bude daleko horší,takže přežít ten deštík ,a to vlastně skoro ke konci srazu, se snad dalo.Čili s ohledem na předpovědi to ještě dopadlo dobře a večer v kempu taky nepršelo.
Takže tímto děkuji organizátorům za povedený sraz.Mimořádné díky si jistě zaslouží Marcel,Petr HC a Pátrač.Dále dík mojí sestřenici,sestře a jejímu příteli za to,že dodrželi slib a celý den prostáli ve stánku s občerstvením.A jestli někdo namítne,že to tam bylo drahé,tak mě vážně na*ere.
Dále díky všem,kteří se mnou oslavili moje narozky.Nebudu jednotlivě vyjmenovávat,abych na nikoho nezapomněl.
P.S.Pokud sraz pro někoho není atraktivní, a bude to většina lidí z klubu,tak navrhuji ročník 2010 vynechat,aby jsme trochu "vyhladověli a pročistili hlavy".
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji všm co se podíleli na organizaci za to co odvedli.Mě se sraz líbil.
Počasí nikdo neovlivní
Do kampu nikdo nikoho nenutil a bohužel nějak ovlivnit cenu ubytování moc nejde.
po bitvě je každý generál.
PS: zítra si jdu za vydělané peníze ze vstupného na srazu koupit novou Prioru...
Počasí nikdo neovlivní
Do kampu nikdo nikoho nenutil a bohužel nějak ovlivnit cenu ubytování moc nejde.
po bitvě je každý generál.
PS: zítra si jdu za vydělané peníze ze vstupného na srazu koupit novou Prioru...
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Za mě ,sraz byl skvělý ostatně jako vždy.......... Děkuji pořadatelům a těším se na další
TŘI SESTRY <III> LADA GANG
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984
http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984
http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
Já rozhodně jeduFuksa.Tomas píše:Jéžíííš hlavně žádnej ročník nevynechávat zrovna teď když sem se začal zúčastňovat.Prostě to bylo perfektní a myslím že lidi co budou chtít přijet přijedou ať už za jakoukoliv cenu a ty remcalové ať si klidně zůstanou doma.
Jen ať všichni viděj , že na to máme !!!
VAZ 2101 1975 - Karkulka
WV GOLF III 1,6 1996
VAZ 2101 1975 - Karkulka
WV GOLF III 1,6 1996
- George DeLorean
...ale notak notak to jsou silna slovaradek mb píše:P.S.Pokud sraz pro někoho není atraktivní, a bude to většina lidí z klubu,tak navrhuji ročník 2010 vynechat,aby jsme trochu "vyhladověli a pročistili hlavy".
Jinak jeste jednou diky vsem organizatorum bylo to fakt supeer.
Mno a chci se moc omluvit za kamarada jak se predvedl v te trave.
Naposledy upravil(a) George DeLorean dne ned kvě 31, 2009 18:00, celkem upraveno 5 x.
TOYOTA EL54 Paseo
TOYOTA AE86 LEVIN
LADA 2101 1977 Movie star (2008-2011)
LADA 21011 1974 DMC (1995-2011)
LADA 21073i 1996 (2007-2009)
TOYOTA AE86 LEVIN
LADA 2101 1977 Movie star (2008-2011)
LADA 21011 1974 DMC (1995-2011)
LADA 21073i 1996 (2007-2009)