Mě se to moc líbilo .
Především díky organizátorům , za vše . Vzít si takhle velkou akci na triko není žádná legrace !!! Škoda počasí, ale to se nedá nic dělat .
Jinak jsem byl opět nadšený . Z doprovodu příslušníků VB a TAIky jsem byl ale úplně vodvařenej - to nemělo chybu.
Marku , dělat sraz v takovémhle počtu asi nejde někdy jinde , než na nějaké velké ploše . Takže letiště je úplně ideální . Zdravotnický dozor u kulturně-společenských akcí musí být ze zákona . Nevím kolik je pronájem letiště ale něco to stát bude . Pak samolepky , pamění karty , plánky . Dohodnou všechny ty věci okolo ( policie , městský úřad v Turnově , HZS , rozhlednu ( byli jsme tam 2 hodiny po zavíračce ) ) nechtěl bych vidět ty účty za telefony . Takže 250 ,- mi příjde jako rozumná cena . A ještě k těm cenám káva za 10 Kč a klobása 25 Kč je fakt
úplná legrace. Stačí se podívat kamkoliv ke stánku s občerstvením a jsme s cenami někde úplně jinde . Hnusný kafe z automatu stojí 10 - 15 Kč a tady bylo nesko nebo poctivý turek skoro zadarmo.
Celý sraz beru jako jednu velkou legraci a chápu , že zorganizovat to prostě něco stojí .
Ten nápad se soutěží - tažení 01 na čas je dobrej . Navrhuji na příště .
George De Lorean : nazpátek jsme to jeli 80 - 90 /km/hod a spotřeba je hned o 3 l nižší
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)