Projekt Lada 2000
Moderátor: Moderátoři
http://skoda100.unas.cz/momenty.html
Ovšem toto jsou momenty na Škodovku, nevím, jak na Fiat, ale to bude asi podobné.
Ovšem toto jsou momenty na Škodovku, nevím, jak na Fiat, ale to bude asi podobné.
- Lada Rider
Já to dotahoval ted už jen 85 Nm. tak snad to bude ok:) jinak moc díky (máš ode mě helpíka)Jelen píše:V tý tabulce jsou maximální tahy. Na 10ku šroub bych si troufnul tak tou 70kou max.
A na sraz ještě nevím jestli dorazím do Jedovnice na podzim stopro,ale na Jarní je to pro mě moc daleko. Když jedu sám je to pro mě na h..., protože nevím kde stojí jaké policejní hlídky a určo mi to jen tak neschválí,ikdyž to má technickou. Ale jinak bych tam byl moc rád.
[ Komentář přidal: Jelen: út duben 28, 2009 21:39 ]
Děkuji mnohokráte
Naposledy upravil(a) Maniac dne úte dub 28, 2009 20:30, celkem upraveno 1 x.
- Stanley__001x
To je pravda nevím nic o těchto převodovkách, do těď jsem žil v představě šikmých zubů, ale od tebe jsem se dozvěděl o rovnýchStanley__001x, neni zac takze ani ti nevies nic o takej prevodovte co?...
1 x 2104 rv 86
1x 2107 rv 90
4x trabi ( 2x s tp)
1x DKW Sonderklasse 1001
1x Tatra 57 sport
1x Zetor 50 Super
a 4x různé moto
1x 2107 rv 90
4x trabi ( 2x s tp)
1x DKW Sonderklasse 1001
1x Tatra 57 sport
1x Zetor 50 Super
a 4x různé moto
Maniac, kdyz uz delas takovy upravy musis s cajtama pocitat. a myslis ze se ti budou divat pod kapotu? i sam pri ceste dokazes sledovat cajty. a muzes jet v kolone s ostatnima olomoucakama
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
To víš že počítám, nejhorší je že člověk se do toho tak vžil,že to přestane řešit . Jinak pokusím se snima domluvit jestli pojedou.Maysner píše:Maniac, kdyz uz delas takovy upravy musis s cajtama pocitat. a myslis ze se ti budou divat pod kapotu? i sam pri ceste dokazes sledovat cajty. a muzes jet v kolone s ostatnima olomoucakama
-
- Kontaktovat uživatele:
- Lada Rider
v poho.Lada Rider píše:pardon neuvedomil som si rozmer
Jj když pojedeš ty aj Ondra tak jedu ,ale jak říkáš hlavně to mít v hromadě:)Little Red Riding Hood píše:možná s tebou.. olomouc je chudej kraj, nebo nemá zrovna složene auto, nebo dělá zkoušky do škoyl.. tak uvidime.:
ještě mě čekají vyměnit i brzdy . a udělat elektriku (baterka do zadu).práce moc a na auto toho času tolik nezbývá.Tak držte pěsti, jo ataky aby to vůbec jelo.