Paliho 2103
Moderátor: Moderátoři
takhle ten nasavac nevypada az tak divne jko na fotkach rpedtim, ale podle me trochu dojem z toho nasavace kazi ty cerny plastovy "nasavace" pod oknem, vypada to trosku divne. podle miho nazoru, ale jinak parada
teda este nejaky to pohodlnejsi posezeni vepredu by to chtelo
teda este nejaky to pohodlnejsi posezeni vepredu by to chtelo
BA3 21061 1700k (pojizdnej plynovej zapalovac) - 15.3.2008 - uz zkoncil
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever
Buková drift challenge team
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever
Buková drift challenge team
Krasne auticko ,klobuk dole chlapci
Len suhlasim tu s chalanmi bez tych nasavacov by to bolo lepsie ,sice tomu plechovemu uz nic nepomoze a,le aspon tie plastove z kurenia dat dole ,lebo cele auto krasny chrom a tam jediny prvok cierneho plastu a to kazdi tu uhladenost linii
Len suhlasim tu s chalanmi bez tych nasavacov by to bolo lepsie ,sice tomu plechovemu uz nic nepomoze a,le aspon tie plastove z kurenia dat dole ,lebo cele auto krasny chrom a tam jediny prvok cierneho plastu a to kazdi tu uhladenost linii
ex.VAZ 2102 1974 ex hniloba VS. laminat
ex.VAZ 2101 1973 ... od 27.2.2008 minulost : /
ex.VAZ 2105 1984 ... tuned up 2107 gr. A
BMW E46 318i Touring
BMW E30 318IS 1990 Kinder M3 =)
BMW E30 325i Funwagen/Rallycar under construction
Lada Niva Urban 2017
ex.VAZ 2101 1973 ... od 27.2.2008 minulost : /
ex.VAZ 2105 1984 ... tuned up 2107 gr. A
BMW E46 318i Touring
BMW E30 318IS 1990 Kinder M3 =)
BMW E30 325i Funwagen/Rallycar under construction
Lada Niva Urban 2017
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
To neni vada, to je pohyblivej aerodynamickej prvekEMI píše: jedinou vadou je zrcátko po infarktu
Spíš absence prahových lišt a kolem kol tomu ubírá toho luxusního vzhledu
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Ako som písal, okolo kolies budú (dúfam ), prahové z 99% nie. No ale tešia ma kladné ohlasy Ale má to samozrejme chyby ktoré nevidno na fotkách Po infarkte nebol len späťák, ale aj zadný nárazník, ale podarilo sa ho ako tak narovnať, hoci dni má už spočítané... chcelo by to niektoré veci prechrómovať, ale to je určite kua drahé, asi začnem šetriť, maske by sa nový chróm už zišiel
a tie plastové nasávače? No tie mriežky z kúrenia tam plastové sú tak či tak, ale ak sa dostanem na ua tak sa obzriem po nových a dal by som ich tiež nachrómovať, vtedy by tie plastové srandy šli dole zatiaľ ostanú, no nie na dlho
a tie plastové nasávače? No tie mriežky z kúrenia tam plastové sú tak či tak, ale ak sa dostanem na ua tak sa obzriem po nových a dal by som ich tiež nachrómovať, vtedy by tie plastové srandy šli dole zatiaľ ostanú, no nie na dlho
veeeelmi pekne auto. daju sa nanho elektrony pôjde nizsie a je to jedna z najkrajsich 03 ake som v zivote videl. jedine co sa mi tom voze nepaci su volant a potahy dnu. interier mam namysli predne sedacky sa budu menit za nejake skrupiny alebo nieco take? a este jedna otazka: neplanujes dat dole z naraznikov tie zvisle slzy kôli optickej jednoliatosti? myslim ze by to tak ukazalo lepsie hlavne ak by bolo auto nizsie. inak ako som sa vyjadril na zaciatku velmi pekne auto. dalsie slova su zbytocne
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
super, dikes. S volantom je to tak, že zatiať ostane, a pri tej smiešnej cene aj tak by som mohol kúpiť každý mesiac kľudne nový Ale zatiaľ to tak ostane. Poťahy a sedačky hm. sedačky chcem nechať origo. Opticky to z vnútra zväčšuje auto A je to aj podľa mňa zaujímavejšie trochu no. A poťahy. Mám v skrini ešte nepoužité bordové (aspoň podľa lístka sú na 03) Ale neboj, chcem sa na ua keď pôjdem opýtať na čierne, tieto sivé to už majú tak či tak za sebou takže sa nespoliehať že toto je konečne vyriešené
Akurát hliníky nebudú tak skoro
Akurát hliníky nebudú tak skoro
- Lada Rider