jeremimo 2106
Moderátor: Moderátoři
jeremimo 2106
som tu novy a chcem vam predstavit svoju ladu 2106 1500s.
kupil som ju po starom panovi,ktoru ju vraj garazoval,moc teda nie
udrzba-nove rozvody,olej motora,filter,prene brzdy vaceky,platnicky,hadicky,hlavny brzdovy valec,nove sviecky,kladivko rozdelovaca,
upravy-sportove sanie moja vyroba,filter vzduchu je od green sportu,odvetravanie klukovej skrine od tenza,koncovy tlmic vyfuku je ladak z madarska,stredovy tlmic tiez sportovy,pritvrdeny podvozok a znizeny,tvrsi stabik vpredu,
dalsie upravy budu pokracovat az do uplneho konca.chcem z tejto lady vytrieskat co najviac...postupne a isto
nasledovne upravy budem dokladat
kupil som ju po starom panovi,ktoru ju vraj garazoval,moc teda nie
udrzba-nove rozvody,olej motora,filter,prene brzdy vaceky,platnicky,hadicky,hlavny brzdovy valec,nove sviecky,kladivko rozdelovaca,
upravy-sportove sanie moja vyroba,filter vzduchu je od green sportu,odvetravanie klukovej skrine od tenza,koncovy tlmic vyfuku je ladak z madarska,stredovy tlmic tiez sportovy,pritvrdeny podvozok a znizeny,tvrsi stabik vpredu,
dalsie upravy budu pokracovat az do uplneho konca.chcem z tejto lady vytrieskat co najviac...postupne a isto
nasledovne upravy budem dokladat
Naposledy upravil(a) jeremimo dne čtv dub 23, 2009 20:43, celkem upraveno 1 x.
- Lada Rider
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
Tak te tady pekne vitam konecne vidim fotky
s Piestanama pocitej, ja tam chci jet urcite. PS: 5 bodu pro tvuj styl obleceni ![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
jeremimo: nechcem rypat a co tie prahy? vidim ze su nejake svetlejsie. Nechcem ta strasit ale pod gumoasfaltom co mas zospodu natrety na podlahe môze byt ovela viac hniloby
ale uz som ticho
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.