jeremimo 2106
Moderátor: Moderátoři
jeremimo 2106
som tu novy a chcem vam predstavit svoju ladu 2106 1500s.
kupil som ju po starom panovi,ktoru ju vraj garazoval,moc teda nie
udrzba-nove rozvody,olej motora,filter,prene brzdy vaceky,platnicky,hadicky,hlavny brzdovy valec,nove sviecky,kladivko rozdelovaca,
upravy-sportove sanie moja vyroba,filter vzduchu je od green sportu,odvetravanie klukovej skrine od tenza,koncovy tlmic vyfuku je ladak z madarska,stredovy tlmic tiez sportovy,pritvrdeny podvozok a znizeny,tvrsi stabik vpredu,
dalsie upravy budu pokracovat az do uplneho konca.chcem z tejto lady vytrieskat co najviac...postupne a isto
nasledovne upravy budem dokladat
kupil som ju po starom panovi,ktoru ju vraj garazoval,moc teda nie
udrzba-nove rozvody,olej motora,filter,prene brzdy vaceky,platnicky,hadicky,hlavny brzdovy valec,nove sviecky,kladivko rozdelovaca,
upravy-sportove sanie moja vyroba,filter vzduchu je od green sportu,odvetravanie klukovej skrine od tenza,koncovy tlmic vyfuku je ladak z madarska,stredovy tlmic tiez sportovy,pritvrdeny podvozok a znizeny,tvrsi stabik vpredu,
dalsie upravy budu pokracovat az do uplneho konca.chcem z tejto lady vytrieskat co najviac...postupne a isto
nasledovne upravy budem dokladat
Naposledy upravil(a) jeremimo dne čtv dub 23, 2009 20:43, celkem upraveno 1 x.
- Lada Rider
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
Tak te tady pekne vitam konecne vidim fotky s Piestanama pocitej, ja tam chci jet urcite. PS: 5 bodu pro tvuj styl obleceni
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
jeremimo: nechcem rypat a co tie prahy? vidim ze su nejake svetlejsie. Nechcem ta strasit ale pod gumoasfaltom co mas zospodu natrety na podlahe môze byt ovela viac hniloby ale uz som ticho
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.