Paliho 2103
Moderátor: Moderátoři
Jelen, Prahové lišty ako nápad som zrušil, ale okolo kolies už diery sú, len dostať lišty od Maysnera
A aby bolo jasno, auto ešte nemá dokončený kufor, zajtra... pár prkotín obtiahnuť koženkou (k tomu som sa ešte nedostal) a gumy sú objednané, zajtra ráno pôjdem zobuť disky a prebrúsiť a nastriekať + ešte napojiť zadné sklo. Inak, auto už je pojazdné, nahodiť dopredu značku a môže ísť na cestu, ale chcem to najprv dokončiť
A aby bolo jasno, auto ešte nemá dokončený kufor, zajtra... pár prkotín obtiahnuť koženkou (k tomu som sa ešte nedostal) a gumy sú objednané, zajtra ráno pôjdem zobuť disky a prebrúsiť a nastriekať + ešte napojiť zadné sklo. Inak, auto už je pojazdné, nahodiť dopredu značku a môže ísť na cestu, ale chcem to najprv dokončiť
ty bily blinkry tomu jen pomohly. vypada to fajne. ale chtelo by to jeste dozadu cervenobily kryty svetel. skoda ze je nedelaj
a listy mno. to se uvidi. ja osobne ukrajinu na moc brzo nevidim . jestli tam pojede nekdo jinej nevim
a listy mno. to se uvidi. ja osobne ukrajinu na moc brzo nevidim . jestli tam pojede nekdo jinej nevim
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
tos. kdyz ty veci pro tebe vezme ger a preda je nekomu kdo je da tobe proc ne. penize by se poresili podle domluvy. kdyz by to bylo ze ja dostanu penize od prvniho prepravce, tedn od druhyho a ten od tebe.........nebo kolik jich bude jen nevim jak by se cory chtel trmacet s listama a tim kridlem na shade
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
peet2101, Aké fotky chceš? čoho presne? Lebo všetky fotky mám v albume s odkazom v podpise, ono nové sú len 2 to je fakt... Musím to dokončiť a neboj, pôjdem vám urobiť pár fotiek k Šírave (tunajšia vodná nádrž)
Maysner, No dalo by sa, ale nech sa vyjadria ger007 s Corym, a tie prachy, no či by to tak vzali na hlavu neviem, dúfam že hej
Maysner, No dalo by sa, ale nech sa vyjadria ger007 s Corym, a tie prachy, no či by to tak vzali na hlavu neviem, dúfam že hej
kdyz to tak vezmu. gera bysme mohli vynechat. pokud madari budou uz opravdu mit veci pristi vikend tak povalim do TT ke cmelovi. takze do BA corymu bych to hodit mohl
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009