poresil sem to kompletni elektrikou z 07ky, ktera mela Icko, a k tomu pripojena palubka z tehoz auta, cili z 07ky. dle me je hezci nez ta co tam byla origoslama píše:Btw. dik za info o tej trube. Si s tým nejak poradím ... viac ma zaujíma však ten otáčkomer. Saynerm, ty máš tiež 1.7i že? Ako si to poriešil?
BA3 2106 (1.7i) - on the roads
Moderátor: Moderátoři
BA3 21061 1700k (pojizdnej plynovej zapalovac) - 15.3.2008 - uz zkoncil
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever![:mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Buková drift challenge team
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever
![:mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Buková drift challenge team
- Křečík Barbuška
Skvelý nápad, do toho by som šiel. Palubovku chcem túto, páči sa miJelen píše:Možná by šly překuchat střeva z Ičkového do klasického.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
To: Maniac
dik, tvoju pochvalu si moc cením, keďže tá tvoja kára sa mi mocne ľúbi
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
slama
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Kedysi dávno, bol raz jeden kartón vodky, nepochopený tesár a kváder železa.Viete čo vzniklo? Ano ... LADA ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
FLICK FLICKING FLICKERS
žiguli SUxXx
FLICK FLICKING FLICKERS
žiguli SUxXx
NEHODA
Zdravím,
tak včera som bol plný energie a tak som chcel trošku pošantiť no a keď už som to parkoval nejak som to neodhadol a odniesol si to pravý predný blatník + predna maska
. Takým spôsobom, že jedine vymeniť za nový ...
Ach jo, nový lak v prdeli, ďalších milion hodín práce navyše a ja už mam nervy v kýbli ...
tak včera som bol plný energie a tak som chcel trošku pošantiť no a keď už som to parkoval nejak som to neodhadol a odniesol si to pravý predný blatník + predna maska
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Ach jo, nový lak v prdeli, ďalších milion hodín práce navyše a ja už mam nervy v kýbli ...
Kedysi dávno, bol raz jeden kartón vodky, nepochopený tesár a kváder železa.Viete čo vzniklo? Ano ... LADA ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
FLICK FLICKING FLICKERS
žiguli SUxXx
FLICK FLICKING FLICKERS
žiguli SUxXx
CENTRAL - pružinka
Zdravím,
fuckt dementný dotaz, ale o ktorej pružinke to vy stále blábolite pri montovaní centrálu? Máte na mysli tú čo je na kľučke/klice? V tom prípade iba na predných dverách? Alebo nejakú inú?
Za rýchlu odpoveď budem moc vďačný ...
slama![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
fuckt dementný dotaz, ale o ktorej pružinke to vy stále blábolite pri montovaní centrálu? Máte na mysli tú čo je na kľučke/klice? V tom prípade iba na predných dverách? Alebo nejakú inú?
Za rýchlu odpoveď budem moc vďačný ...
slama
FLICK FLICKING FLICKERS
žiguli SUxXx
FLICK FLICKING FLICKERS
žiguli SUxXx
Zháňam pár vecí, pls pomôžte!
Zdravím,
tak po tom ako som drcol auto som rozbil pár dielov a nemôžem zohnať nové
... neviete mi pomôcť s nimi? Zoznam nájdete tu: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php?t=10913 ...
Diky moc za pomoc ...
To: Kewint
Dik, no vybral som ju ale akú to má funkciu teda ako netuším, každopádne zadné dvere mi fungujú
...
slama![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
tak po tom ako som drcol auto som rozbil pár dielov a nemôžem zohnať nové
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Diky moc za pomoc ...
To: Kewint
Dik, no vybral som ju ale akú to má funkciu teda ako netuším, každopádne zadné dvere mi fungujú
slama
FLICK FLICKING FLICKERS
žiguli SUxXx
FLICK FLICKING FLICKERS
žiguli SUxXx
Re: dvere
vypada to dobře ale ty výšky jsou na nesmyslém místě ...slama píše:Tapacír na predné dvere v mojom podaní...
slama
To: passik
... výšky su natočené na spolujazdca, moc to nevidno. lepšie miesto som im nenašiel, keďže sú dosť hlboké ...
To: Maysner
... šroubky sú čierne (resp. matné), fotil som z bleskom čiže to bude asi odraz i keď áno, máš pravdu, trošku rušia celkový dojem ...
... výšky su natočené na spolujazdca, moc to nevidno. lepšie miesto som im nenašiel, keďže sú dosť hlboké ...
To: Maysner
... šroubky sú čierne (resp. matné), fotil som z bleskom čiže to bude asi odraz i keď áno, máš pravdu, trošku rušia celkový dojem ...
FLICK FLICKING FLICKERS
žiguli SUxXx
FLICK FLICKING FLICKERS
žiguli SUxXx
- Michael 4x4
- Kontaktovat uživatele: