U lady je normální ložisko takže to akorát dorveš na hovadoU Tavrie to byla pakárna, kuželíkové ložísko, vymezení vůle a pak hlavně ta zasekávací matice... U Lady jsou ložiska normální?
Brzdy - účinost a vadnutí
Moderátor: Moderátoři
Já tam žádný nezapojený konektory nenašelplavec píše:tavri píše:plavec píše:Zkus to vyfotit, vůbec nevím oč jde.
Na pravé straně mám ten konektor zapojen a vede kamsi do kabiny- je tam špatně vidět kvůli lpg a pak to mám tak jako Ty- vede do toho svazku (husího krku) a ztrácí se kdesi pod chladičem.Zkusím to ještě rozpojit a spojit co to udělá. Něco mi říká, že to bude k alternátoru ale proč?
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
kolik stojí sada paken na zadní nápravu? Zvažuji koupi originálu na Koněvce. Máte někdo info?
EDIT
EDIT
NO tak je máš zapojený jako já,Jsem se na to kouknul a zjistil jsem že je tam tma.Tak sem si posvítil ale pak už sem byl línej se ohnout a hledat kam to vede, ale nejspíš to k těm brzdám bude.Jinak já ty dráty mám taky zpřetrhaný, z toho si nic nedělej.zelvotron píše: Já tam žádný nezapojený konektory nenašel
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
TAK CO JE VELA TO JE MOC.
Po 9500km na Priore(brzdy 14" 112kove) hrubka prednych kotucov dosiahla minimalnej hodnoty. Ba az priam klesla pod nu. Original hrubka 20mm(to maju na falci pri kraji), terajsia hrubka 17mm(ako minimalnu som nasiel 18mm).
PRejavuje sa to najma pri prudkom brzdeni kedy sa kotuce uplne zohreju a cele auto vibruje. Robilo to od zaciatku ale je to cim dalej castejsie.
Podotykam ze brzdove platnicky su ako nove, zodrate su len minimalne
Uznavam, ze nie som typicky uzivatel, ale aby sa kotuce drali viac ako platnicky nie je normalne. Idem investovat do vrtanych(bud Brembo alebo MasterSport) spolu s nejakymi lepsimi platnickami. Stavajuce asi pouzijem na hod do dialky.
Po 9500km na Priore(brzdy 14" 112kove) hrubka prednych kotucov dosiahla minimalnej hodnoty. Ba az priam klesla pod nu. Original hrubka 20mm(to maju na falci pri kraji), terajsia hrubka 17mm(ako minimalnu som nasiel 18mm).
PRejavuje sa to najma pri prudkom brzdeni kedy sa kotuce uplne zohreju a cele auto vibruje. Robilo to od zaciatku ale je to cim dalej castejsie.
Podotykam ze brzdove platnicky su ako nove, zodrate su len minimalne
Uznavam, ze nie som typicky uzivatel, ale aby sa kotuce drali viac ako platnicky nie je normalne. Idem investovat do vrtanych(bud Brembo alebo MasterSport) spolu s nejakymi lepsimi platnickami. Stavajuce asi pouzijem na hod do dialky.
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Tak až ich pojazdíš, tak nám poreferuj, ak vypadají.Majo píše:Idem investovat do vrtanych(bud Brembo alebo MasterSport)
Tak brzy To je divné.Majo píše:hrubka prednych kotucov dosiahla minimalnej hodnoty
Pokovaď to vibrovanie pri bzrdenie robilo od začiatku, tak možno už boli kotuče od výroby tenčie.Šetrili na materiálu..
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
Nebo je nazakalili??plavec píše:Tak až ich pojazdíš, tak nám poreferuj, ak vypadají.Majo píše:Idem investovat do vrtanych(bud Brembo alebo MasterSport)Tak brzy To je divné.Majo píše:hrubka prednych kotucov dosiahla minimalnej hodnoty
Pokovaď to vibrovanie pri bzrdenie robilo od začiatku, tak možno už boli kotuče od výroby tenčie.Šetrili na materiálu..
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Budeš je reklamovat?
Zadek mi nebrzdí, tak šetřím bubnyDodi píše:Kotúče som musel meniť po najazdení 92.000km preto, lebo pri brzdení voz a volant dostával Alzheimerovu chorobu - silné vibrácie. Auto má 102.000km a teraz ma čaká výmena bubnov, pri brzdení idú vibrácie tentoraz zo zadu.
Ale to že se mi chvělo auto jsem zažil ze záčátku po koupi. Tak kolem 70- 90 tis.km, a vyřešilo se to denodením ježděním a používáním těch brzd.Párkrát jsem na to víc hamtnul a brzdy jen nelechtal.A vibrace postupně odezněly.Teď už mě to vůbec netrápí (najeto 116tis.km)