U lady je normální ložisko takže to akorát dorveš na hovadoU Tavrie to byla pakárna, kuželíkové ložísko, vymezení vůle a pak hlavně ta zasekávací matice... U Lady jsou ložiska normální?

Moderátor: Moderátoři
Já tam žádný nezapojený konektory nenašelplavec píše:tavri píše:plavec píše:Zkus to vyfotit, vůbec nevím oč jde.
Na pravé straně mám ten konektor zapojen a vede kamsi do kabiny- je tam špatně vidět kvůli lpga pak to mám tak jako Ty- vede do toho svazku (husího krku) a ztrácí se kdesi pod chladičem.Zkusím to ještě rozpojit a spojit co to udělá. Něco mi říká, že to bude k alternátoru ale proč?
NO tak je máš zapojený jako já,Jsem se na to kouknul a zjistil jsem že je tam tma.Tak sem si posvítil ale pak už sem byl línej se ohnout a hledat kam to vede, ale nejspíš to k těm brzdám bude.Jinak já ty dráty mám taky zpřetrhaný, z toho si nic nedělej.zelvotron píše: Já tam žádný nezapojený konektory nenašel
Tak až ich pojazdíš, tak nám poreferuj, ak vypadají.Majo píše:Idem investovat do vrtanych(bud Brembo alebo MasterSport)
Tak brzyMajo píše:hrubka prednych kotucov dosiahla minimalnej hodnoty
Nebo je nazakalili??plavec píše:Tak až ich pojazdíš, tak nám poreferuj, ak vypadají.Majo píše:Idem investovat do vrtanych(bud Brembo alebo MasterSport)
Tak brzyMajo píše:hrubka prednych kotucov dosiahla minimalnej hodnotyTo je divné.
Pokovaď to vibrovanie pri bzrdenie robilo od začiatku, tak možno už boli kotuče od výroby tenčie.Šetrili na materiálu..
Zadek mi nebrzdí, tak šetřím bubnyDodi píše:Kotúče som musel meniť po najazdení 92.000km preto, lebo pri brzdení voz a volant dostával Alzheimerovu chorobu - silné vibrácie. Auto má 102.000km a teraz ma čaká výmena bubnov, pri brzdení idú vibrácie tentoraz zo zadu.