To že se ti rozsypalo to ložisko je normál , to se stasne vždy když to rozděláš. Hlavně aby si pak tam dal všechny kuličky, při montáži to obal vazelínou a aby se to zase nerozsypalo.A ta vůle tam je , můsí být.(na tom hřídeli která drží kříž pro hardyspojku ,ta se pak ztratí když se utáhne matice na tom kříži.)
Jinak co nekoupíš jsou ty poslední dvě ložiska na 5 stupni (jsou atipická), tak pokud jsou dobré nevyhazuj, jinak by si musel pak jako já dělat různé korekce atd.(dal sem tam ložisko s větší unosností).
K tomu hučení pokud nejsou extra ohlodané zuby na 5st. , tak pak se koukni jak jsou na tom ložiska prostřední (u zpátečky) ty bych stopro koupil nové. Tam je podle mě zakopán pes urázu i u mě,(dával sem nová).
Ale i u lada 5st. převodovky hučí ne tolik ale mírně ,protože ty kvalty jsou hold přidělávány až za tyto ložiska tak na ně působí větší síly a tlačí na něj,(chvíli sem to pozoroval když sem to měl napojeny na elekktromotor). Měl sem jí kvůli tomu rozdělanou snad 10x. V poslední době přemýšlím že tam dám ložiska s větší únosností.
A po výměně co ještě hodně pomohlo, je dát hodně kvalitní olej aby to to tření bylo co nejmenší, já osobně si tam koupil ještě i takovou sračku do převodovek (ani nevím co to už bylo). po všech těchto změnách mi to skoro nehučí,ale vždy to bude mírně hučet dokud tam nebudou lepší ty prostřední ložiska .