Paliho 2103
Moderátor: Moderátoři
tam uz nebude ta chrom lista nad zadnymi blatnikymi na C stlpiku? skoda vizerala ta lista fakt pekne
Inak bars šumni motor už neznam vytrimac jak budze doskladani a šicke budzeme opatrec na tote fotky
Inak bars šumni motor už neznam vytrimac jak budze doskladani a šicke budzeme opatrec na tote fotky
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
no uz som doma Ruky mam cervene, ako keby som niekoho zavraždil Vzhladom na to, ze to bolo prve auto v mojom zivote, ktore som striekal, tak si myslim, ze to dopadlo dovre Ale priznam sa, ze sa mi ani nesnivalo, ze to dnes nastriekame
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
Tak som urobil pár fotiek auta z predu v garáži to len pre obraz ako to vyzerá teraz, fotky sú ako vždy v albume na ktorý mam v podpise odkaz
Pre Coryho: obzeral som ako debil a žiadne miesto čo by sme si nevšimli som nenašiel.
Inak, musim kúpiť blinkre, pretože na tom z druhého blatníka sa mi matky odkrútiť nepodarilo a zrejme presne taký ako je druhý už nezoženiem, zatiaľ čo som videl nové blinkre tak matnejšie a s plastom po obvode Nič to, neodstrelím sa.
No a nedalo mi, musel som tam už nahodiť ten volant to ako menší podryp do Coryho aby už nahodil tú radičku
ps. Keby niekoho žralo že robím toľko fotiek ako blázon, tak to je preto, že uvažujem že to všetko čo sa doteraz na aute robilo pôjde na SOČku
Pre Coryho: obzeral som ako debil a žiadne miesto čo by sme si nevšimli som nenašiel.
Inak, musim kúpiť blinkre, pretože na tom z druhého blatníka sa mi matky odkrútiť nepodarilo a zrejme presne taký ako je druhý už nezoženiem, zatiaľ čo som videl nové blinkre tak matnejšie a s plastom po obvode Nič to, neodstrelím sa.
No a nedalo mi, musel som tam už nahodiť ten volant to ako menší podryp do Coryho aby už nahodil tú radičku
ps. Keby niekoho žralo že robím toľko fotiek ako blázon, tak to je preto, že uvažujem že to všetko čo sa doteraz na aute robilo pôjde na SOČku
Tak tak sikovny ste chalani ...iny ludia by uz take auto poslali do srotu a ty si ho zachranil ,preto ti odpusta aj tie tuzingove neduhy na nom
Hej a ten volant vyzera jak od J.R. z Dalasu ...este bycie parohy na prednu kapotu
+Edit i ked pozeram na neho druhykrat tak tam aj sedi vcelku k tej povodnej palubke ...taky ciastocne retro je
Hej a ten volant vyzera jak od J.R. z Dalasu ...este bycie parohy na prednu kapotu
+Edit i ked pozeram na neho druhykrat tak tam aj sedi vcelku k tej povodnej palubke ...taky ciastocne retro je
ex.VAZ 2102 1974 ex hniloba VS. laminat
ex.VAZ 2101 1973 ... od 27.2.2008 minulost : /
ex.VAZ 2105 1984 ... tuned up 2107 gr. A
BMW E46 318i Touring
BMW E30 318IS 1990 Kinder M3 =)
BMW E30 325i Funwagen/Rallycar under construction
Lada Niva Urban 2017
ex.VAZ 2101 1973 ... od 27.2.2008 minulost : /
ex.VAZ 2105 1984 ... tuned up 2107 gr. A
BMW E46 318i Touring
BMW E30 318IS 1990 Kinder M3 =)
BMW E30 325i Funwagen/Rallycar under construction