Pneu
Moderátor: Moderátoři
to se da vyresit sroubama s plovouci hlavou. stredova dira bude nejspis mensi, nutno na soustruhu zvesit, nepise jaky maj kola et. abys pak nemusel mit podlozky
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Já tem čtu ET 18Maysner píše:to se da vyresit sroubama s plovouci hlavou. stredova dira bude nejspis mensi, nutno na soustruhu zvesit, nepise jaky maj kola et. abys pak nemusel mit podlozky
Low and Slow
Teoretik
BA3 2101 *1978
BA3 21011 *1977
East side custom shop za zahradou
East side custom shop za zahradou
- Kontaktovat uživatele:
Doma jsem vypracoval k tomuto tématu tabulku,jaká kola lze použít,rozteče ,ET apod.Bohužel ani někteří moderáci si s tím nevědí rady a ty soubory mají blbou příponu xlxs,takže to na forum nemohu dát(zatím).
Tím by se vyřešil dokola zmiňovaný problém s kolama.
Tím by se vyřešil dokola zmiňovaný problém s kolama.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
Podařilo se mě "dekódovat" soubory od Radka MB, které jsem přidal do patřičného tématu ve FAQ sekci. Je to až na konci původního příspěvku.
Jak si tak pozeram tie vzacne dokumenty z FAQ, co tak graficke zobrazenie?
Alfa verzia viz prilohy - screenshot v PDF a ziva verzia v OpenDocument formate (Openoffice Calc).
U zivej verzie treba zmenit priponu na .ods na otvorenie (vladne nam tu M$ monopol na formaty suborov ).
Vidite niekto (krom mna) uzitok ? Co by ste chceli zmenit/pridat ?
Alfa verzia viz prilohy - screenshot v PDF a ziva verzia v OpenDocument formate (Openoffice Calc).
U zivej verzie treba zmenit priponu na .ods na otvorenie (vladne nam tu M$ monopol na formaty suborov ).
Vidite niekto (krom mna) uzitok ? Co by ste chceli zmenit/pridat ?
- Přílohy
-
- vypocet rafku_ods.xls
- (18.47 KiB) Staženo 214 x
-
- vypocet rafku.pdf
- (439.42 KiB) Staženo 217 x
http://www.aukro.cz/item581493450_alu_kola.html
Ahojte, uz jsem tady zase , a co tohle na 2105 ????
Ahojte, uz jsem tady zase , a co tohle na 2105 ????
Naposledy upravil(a) jakopako dne úte bře 17, 2009 19:42, celkem upraveno 1 x.
zjistit stredovou diru a roztec sroubu. myslim si ze roztec bude 4x100 a stredova dira 57,1mm. ani jedno by nevadilo. srouby s plovouci hlavou a stredovou diru nechat na soustruhu zvetsit na 58,6mm
kola by vypadala na aute dobre. s ET18 nebudou tolik zalezly a gumy maji rozmer na zigula
kola by vypadala na aute dobre. s ET18 nebudou tolik zalezly a gumy maji rozmer na zigula
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Idea je ze ked clovek spekuluje aky disk nahodi moze si rychlo pozret co mu to spravi s presahmi, ake ET potrebuje na dany rozmer disku atd.Hurikán píše:minosk, Vidím, že sis dal docela slušnou práci. Jenom jaksi nechápu smysl, účel a hlavně funkci. Můj OpenOffice sice soubor otevřel i bez přepisování přípony, ale ani po změně hodnot ve žlutých políčkách se nic nedělo.
Ked zmenis nieco v zltom, malo by prekreslit ten graf, cize ten modry obdlznik(obrys disku) sa posune relativne na kotuc(ET) a zmeni rozmer. Skus premenovat na .ods, mozno to zle detekuje. Je to z OOO 3.0.
Chcel by som (este netusim ako) dorobit aj zobrazenie gumy, takych 185/65 R14 na disku 5,5J 14 ET28 moc nenapoveda ci bude guma pasovat do podbehu a o co bude ina ako 165 R13 na 5J 13 ET23 ...
Si pamatam ze ked som prisiel na forum pred rokom mal som v tom totalny gulash a ani vselijake vysvetlovacky nepomahali aby som sa v tom vyznal .