Tommelova 2172
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
jestli na jarni sraz nepojedu spolu s trevorem ja, kdyz tommel pojede priorouMajo píše:
Aaa vidim, ze Trevorko je smutny ze pojde na jarny zraz sam, pretoze Priorou(resp. Priorami) ho rozhodne nemienim(e) cakat a zase utavit toho jeho prevrateneho veteranika nechceme, vsakze
Ale nevadi, ked budes dobry preveziem Ta
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Já to myslel zatím jen trochu s nadsázkou, je teda fakt, že jsem zvědavý víc než na cokoliv jiného, až si tu Prioru budu mít možnost projet, protože to podle mého není tak převratný výtvor, jaký z toho firma Lada dělá. (spíš převrtaný ) Zajímá mě hlavně ten motor a to jeho naladění točivého momentu na můj vkus příliš vysoko. Pokud nebude dávat výkon i v nižších otáčkách, což je případ např. toho Mondea, ale bohužel i spousty dalších aut-v tomhle mi právě vyhovuje i ten točivější motor 1500 a šestnáctka je na tohle určitě ještě lepší.) bude potřeba často řadit a dálková jízda po okreskách bude nepříjemná. Nebo jakákoliv jiná jízda, až to majitele přestane bavit.Trevor píše:Vidim ze postupne sa ludia zacinaju spametavat Len tak dalej Honzo. Vynimocne som teraz na tvojej strane. Ked som to tu minule pozeral a videl som tu palubovku v priore tak som to radsej hned zavrel . Proste otrasne. Ono na ruske pomery je to znacny pokrok ale tu unas slabota. Davat tolko penazi za prioru je podla mna zla volba. Je pravda ze clovek dostane nove auto ale to je silne pod priemerom a to vo vsetkych smeroch.
Sportovejsi motor hahaaahaaa Mozno ide lepsie do otacok a dava zo seba nejakeho ponika naviac ale hovorit o sporovom motore ... LOL
Co nelze Prioře upřít, relativně slušnou vnitřní výbavu, kterou auta v této cenové relaci nemívají. Je vidět, že se výrobce, zřejmě si vědom toho, že nepředvedl nic moc nového, dal záležet, aby zákazníky přitáhl na tohle. Zajímá mě taky kvalita, jak to všechno bude vypadat po dlouhodobém provozu.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
Ak niekoho zaujima ako to vyzera s motorom v Priore tak :
http://www.megamagzone.com/2008/10/29/l ... 21126.html
http://www.megamagzone.com/2008/10/29/l ... 21126.html
Roman
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Mno Priora sice neni asi uplnej sportovni vůz ale motor na to vlohy trochu ma, že to je jen 1,6 16V 98HP to jede hodně dobře za velmi dobrou spotřebu, neni problem 150km/h za 6l 180km/h za 8l
Narozdil od Mondea se Priora nerozpada ani ve 190km/hHonza 21061 píše:Lidi ono to i jede, brzdí, zatáčí a ve 120 se to nechce rozsypat... .
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
-
Jsem šokován, takovýmito údaji.Za kolik nejvíc to jelo?Tommel píše:neni problem 150km/h za 6l 180km/h za 8l
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Pruměrnou spotřebu mam 8,6l samozřejmně jsem psal aktualni spotřebu při te rychlosti člověk si taky musi hrat s plynem ale přes 10l aktualni spotřeby stalou rychlosti jsem snad ani nejel Dneska odzkoušeno že omezovač na 4ce je někde za 192km/h GPS !!!
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Podobné jako u mojí 111ky.Průměrná 8,4, někdy 8,2 L. U nový priory jsem čekal teda menší spotřebu.Tommel píše:Pruměrnou spotřebu mam 8,6l
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Menši spotřebu, když bych chtěl jezdit dle předpisu tak mužu jezdit za 6l
Tak to pak jo.U mě to zas dělá především to, že neumím jezdit.Tommel píše:Menši spotřebu, když bych chtěl jezdit dle předpisu tak mužu jezdit za 6l
- Křečík Barbuška