zamlouvám si v najbližším termínu zkušební jízdu

Moderátor: Moderátoři
jestli na jarni sraz nepojedu spolu s trevorem ja, kdyz tommel pojede priorouMajo píše:
Aaa vidim, ze Trevorko je smutny ze pojde na jarny zraz sam, pretoze Priorou(resp. Priorami) ho rozhodne nemienim(e) cakat a zase utavit toho jeho prevrateneho veteranika nechceme, vsakze![]()
Ale nevadi, ked budes dobry preveziem Ta![]()
Já to myslel zatím jen trochu s nadsázkou, je teda fakt, že jsem zvědavý víc než na cokoliv jiného, až si tu Prioru budu mít možnost projet, protože to podle mého není tak převratný výtvor, jaký z toho firma Lada dělá. (spíš převrtanýTrevor píše:Vidim ze postupne sa ludia zacinaju spametavatLen tak dalej Honzo. Vynimocne som teraz na tvojej strane. Ked som to tu minule pozeral a videl som tu palubovku v priore tak som to radsej hned zavrel
. Proste otrasne. Ono na ruske pomery je to znacny pokrok ale tu unas slabota. Davat tolko penazi za prioru je podla mna zla volba. Je pravda ze clovek dostane nove auto ale to je silne pod priemerom a to vo vsetkych smeroch.
Sportovejsi motorhahaaahaaa Mozno ide lepsie do otacok a dava zo seba nejakeho ponika naviac ale hovorit o sporovom motore ... LOL
Narozdil od Mondea se Priora nerozpada ani ve 190km/hHonza 21061 píše:Lidi ono to i jede, brzdí, zatáčí a ve 120 se to nechce rozsypat....
Tommel píše:neni problem 150km/h za 6l 180km/h za 8l
Podobné jako u mojí 111ky.Průměrná 8,4, někdy 8,2 L. U nový priory jsem čekal teda menší spotřebu.Tommel píše:Pruměrnou spotřebu mam 8,6l
Tak to pak jo.U mě to zas dělá především to, že neumím jezdit.Tommel píše:Menši spotřebu, když bych chtěl jezdit dle předpisu tak mužu jezdit za 6l