po výměně palubovky nefunguje elektrika

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
jackfree

po výměně palubovky nefunguje elektrika

Příspěvek od jackfree »

Opravoval sem budíky a teď mi nefungují: blinkry(nejdou zapnout páčkou pod volantem, výstrahy jdou), přední stěrače, zadní mlhové světlo, kontrolka dobíjení, kontrolka oleje a kontrolka benzínu... Nejsem si vědom že bych něco vypojoval...kde jsou pojistky k těmto věcem, v levo u nohy jso 3 15ctky, výš pak 5 takových těch keramických a další? Má Niva ještě někde další pojistky? nemám k ní žádnou knížku... Mám 1.7i
děkuji za radu... třeba sem něco přehlédl ale nevím co? venku sem měl jen budíky...
Kde má Niva pojistky a kde má relátka???
Majo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majo »

Poistky su pod volantom vlavo, jak mas tych 5 keramickych tak nad nimi je pod druhym krytom este asi dalsich 10. Relatka ma tak rozne pod palubovkou....
21043, 21063, 2121, 21214, 2123....
Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4, Range Rover 4.4i, Audi Q7, 4.2FSI
jackfree

Příspěvek od jackfree »

díky, byla to pojistka, o něco sem zavadil a spálil ji a jelikož sem nevědl kde ty pojistky jsou a nemám žádnou knížku a potřebuji jezdit tak sem hned napsal tenhle dotaz... děkuji
a omlouvam se za zbytečné téma :oops:
Majo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majo »

v pohode, neni zac, aspon to uz vies :wink:
21043, 21063, 2121, 21214, 2123....
Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4, Range Rover 4.4i, Audi Q7, 4.2FSI
EL

Příspěvek od EL »

jackfree píše:Opravoval sem budíky a teď mi nefungují
tak to jsi na tom ještě dobře,já jsem opravoval celé auto a vůbec mi nejezdí.... :oops: :?
Lada Niva 1,6 720462952
plavec

Příspěvek od plavec »

EL píše:
jackfree píše:Opravoval sem budíky a teď mi nefungují
tak to jsi na tom ještě dobře,já jsem opravoval celé auto a vůbec mi nejezdí.... :oops: :?
Pánové to mi připomínáte tu scénku z filmu."A vy umíte opravovat trabanty?" "Noo, říkají že jsem odborník" :lol: :lol:
Neberte si to osobně, rozhodně to nemířím na nikoho z vás. :wink: Jen mě to napadlo.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch :-D
Netopýr
Kontaktovat uživatele:

opravy

Příspěvek od Netopýr »

všichni jsme si to zažili :c))))

Net.
PS. držím palčáky kucí :c)
Optimismus je způsoben nedostatkem informací...
chomjak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chomjak »

Jak to tak sleduju, tak snad radši nic spravovat nebudu :prayer:
Honda shuttle 1.6, 4x4, 110 koní
Niva 1,7i - Bludimíra
EL

Příspěvek od EL »

plavec píše:Pánové to mi připomínáte tu scénku z filmu."A vy umíte opravovat trabanty?" "Noo, říkají že jsem odborník" :lol: :lol:
Neberte si to osobně, rozhodně to nemířím na nikoho z vás. :wink: Jen mě to napadlo.
myslíš máte štěstí,že jdu právě kolem?Já ti dám,že to nebylo na nikoho mířený,počkej až to vzbudim,pojedu ti do Těchobuze zrejt zahrádku :lol:i s plotem :axe: disgust :cussing: :iroc:
Lada Niva 1,6 720462952
plavec

Příspěvek od plavec »

EL píše:
plavec píše:Pánové to mi připomínáte tu scénku z filmu."A vy umíte opravovat trabanty?" "Noo, říkají že jsem odborník" :lol: :lol:
myslíš máte štěstí,že jdu právě kolem?Já ti dám,že to nebylo na nikoho mířený,počkej až to vzbudim,pojedu ti do Těchobuze zrejt zahrádku :lol:i s plotem :axe: disgust :cussing: :iroc:
řeknu Ti až budem sejt, abys nám to připravil.Kdyby bylo málo to rytí tak můžeš vzít i hrabky. :P :lol:
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch :-D
EL

Příspěvek od EL »

leda že bycvh je tahal za nivou,až mi teda někdy pojede,další pitevní den mám v pondělí....
Lada Niva 1,6 720462952
Odpovědět

Zpět na „Elektrická soustava“