po výměně palubovky nefunguje elektrika
Moderátor: Moderátoři
po výměně palubovky nefunguje elektrika
Opravoval sem budíky a teď mi nefungují: blinkry(nejdou zapnout páčkou pod volantem, výstrahy jdou), přední stěrače, zadní mlhové světlo, kontrolka dobíjení, kontrolka oleje a kontrolka benzínu... Nejsem si vědom že bych něco vypojoval...kde jsou pojistky k těmto věcem, v levo u nohy jso 3 15ctky, výš pak 5 takových těch keramických a další? Má Niva ještě někde další pojistky? nemám k ní žádnou knížku... Mám 1.7i
děkuji za radu... třeba sem něco přehlédl ale nevím co? venku sem měl jen budíky...
Kde má Niva pojistky a kde má relátka???
děkuji za radu... třeba sem něco přehlédl ale nevím co? venku sem měl jen budíky...
Kde má Niva pojistky a kde má relátka???
Pánové to mi připomínáte tu scénku z filmu."A vy umíte opravovat trabanty?" "Noo, říkají že jsem odborník"EL píše:tak to jsi na tom ještě dobře,já jsem opravoval celé auto a vůbec mi nejezdí....jackfree píše:Opravoval sem budíky a teď mi nefungují
Neberte si to osobně, rozhodně to nemířím na nikoho z vás. Jen mě to napadlo.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
opravy
všichni jsme si to zažili :c))))
Net.
PS. držím palčáky kucí :c)
Net.
PS. držím palčáky kucí :c)
Optimismus je způsoben nedostatkem informací...
myslíš máte štěstí,že jdu právě kolem?Já ti dám,že to nebylo na nikoho mířený,počkej až to vzbudim,pojedu ti do Těchobuze zrejt zahrádku :lol:i s plotemplavec píše:Pánové to mi připomínáte tu scénku z filmu."A vy umíte opravovat trabanty?" "Noo, říkají že jsem odborník"
Lada Niva 1,6 720462952
řeknu Ti až budem sejt, abys nám to připravil.Kdyby bylo málo to rytí tak můžeš vzít i hrabky.EL píše:myslíš máte štěstí,že jdu právě kolem?Já ti dám,že to nebylo na nikoho mířený,počkej až to vzbudim,pojedu ti do Těchobuze zrejt zahrádku :lol:i s plotemplavec píše:Pánové to mi připomínáte tu scénku z filmu."A vy umíte opravovat trabanty?" "Noo, říkají že jsem odborník"
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m