stěrače
Moderátor: Moderátoři
stěrače
tipuju, že to bude daň za to, že jsou od r.77 furt stejný :c)
taky to mam moc špatný... ale zkusim to komplet rozebrat a namazat - snad to pomůže aspoň v rychlosti stírání :c)
Net.
taky to mam moc špatný... ale zkusim to komplet rozebrat a namazat - snad to pomůže aspoň v rychlosti stírání :c)
Net.
Optimismus je způsoben nedostatkem informací...
stěrače
jen abys to nerozebíral dřív, než já, stěrače mě derou, ale rozhodně dřív musim řešit ještě seznam jiných.
ovšem s tou pomalostí a zasekávání mám zkušenosti ze škochtle, která stála od r.84 venku a právě byly uplně zatuhlý... stačila jedna/dvě hodiny času, komplet rozborka, drátěnej kartáč, grafitová vazelína a švihaly jako nový :c)
tak se na to taky nějak chystám :c))
Net.
ovšem s tou pomalostí a zasekávání mám zkušenosti ze škochtle, která stála od r.84 venku a právě byly uplně zatuhlý... stačila jedna/dvě hodiny času, komplet rozborka, drátěnej kartáč, grafitová vazelína a švihaly jako nový :c)
tak se na to taky nějak chystám :c))
Net.
Lidi zkousel nekdo z vas tyto sterace?:http://www.automedik.cz/tuning-sterace.html
Jako esli jsou opravdu tak super??
Jako esli jsou opravdu tak super??
LR Def 110 300Tdi
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Možná trochu mimo, ale Medik je poměrně drahej. Třebas desítníci si udělaj sami obrázek kam pro světlo: http://www.automedik.cz/nahradni-dily-s ... .html?sk=7 anebo Koněvka za 2.200kč.
Jinak jsem měl bezramínkový stěrače taky (FLAT) a stíraly dobře.Na nějaký velký bahno to sice není, tak bych u nivy asi vsázel na klasický.A pozor ne u každýho bezramínkáče jde vyměnit gumička

Jinak jsem měl bezramínkový stěrače taky (FLAT) a stíraly dobře.Na nějaký velký bahno to sice není, tak bych u nivy asi vsázel na klasický.A pozor ne u každýho bezramínkáče jde vyměnit gumička

Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
znamení : KozoHroch

stěrače
osobně bych stěračům za 250kč moc nevěřil - nebudou lepší než origo za kilo, jen to vypadá "líp".
pár let zpátky si kámoš koupil BOSCHí za 800 (na škochtli, takže zdvojnásobil hodnotu vozu :cD) a nedal na ně dopustit přežili několikerý obyčejný, ale typ si fakt nepamatuju.
já se přiznám, že mám spíš než s ramínkama problém s rychlostí stěračů a s ostřikovačema :c)
Net.
pár let zpátky si kámoš koupil BOSCHí za 800 (na škochtli, takže zdvojnásobil hodnotu vozu :cD) a nedal na ně dopustit přežili několikerý obyčejný, ale typ si fakt nepamatuju.
já se přiznám, že mám spíš než s ramínkama problém s rychlostí stěračů a s ostřikovačema :c)
Net.
uz to nekdo vyresil?
sterace na Nivce mi moc nestiraji. Na druhem aute (MB210) jsem mel od Boshu gumicky se 7 brity a stiraly perfektne. Gumiska se da pochopitelne zkratit na tech 13 coulu, ale kde ji sehnat... nebo mate neco lepsiho?