Rezerva vzadu
Moderátor: Moderátoři
- chomjak
- Kontaktovat uživatele:
Ta rezerva vzadu by mě taky zajímala. Ale vzhledem k mým svářečským schopnostem bych radši volil nákup hotovýho držáku. Ví tu někdo o této možnosti, nebo o nějaké nabídce na trhu? Rád bych si místo rezervy dal k motoru "něco" na uložení nářadí a podobných nutností. Každý místo v kufru dobrý...
Honda shuttle 1.6, 4x4, 110 koní
Niva 1,7i - Bludimíra
Niva 1,7i - Bludimíra
Rallye servis, Kydlinovská 161, Hradec Králové 2, E-mail:rallye.servis@volny.cz, tal/fax:495220079
to je kontakt z jejich letáku
to je kontakt z jejich letáku
Rezerva vzadu
Tento systém uchytenia rezervy je dosť zlý. A po dvoch dnoch jazdenia sa uvolnil ten klb uchytenia vedla kufru. Preto sa tam privaril kúsok železa so zárezom + aj na ťažné, do ktorého sa vloží tyčka a pritiahne skrutkami. Je to dosť nepraktické, ale drží to, nepovoluje sa a nevrže pri jazde ako pred úpravou. Ak sa chce človek dopracovať k batožinovému priestoru musí povoliť skrutky a vybrať tú tyč. Ale s tymto systémom sa aj tak málo využíva batožinový priestor kedže treba stále dávať nabok rezervu aj s držiakom. Ja mám vybraté pláto, takže batožinový priestor využívam zvnútra vozu a držiak rezervy mám uchytený napevno.