Michalův VAZ 2104
Moderátor: Moderátoři
- Michal Pokorný
- Křečík Barbuška
- Michal Pokorný
Potěším Pípáka - opět jsem se v tom hrabal. Dnes jsem opravdu čirou náhodou přišel na to, že i když jsou pravé zadní dveře "čudlíkem" uzamčeny, tak jdou otevřít.
Doufám, že tomu tak není po celou dobu co to auto mám.
V místě uchycení ovládací tyčky zámku se nějak uklouzal a ulepil onen antidrnčící molitan v obdivuhodně tvrdou kuličku a táhlo se zde moc nepohybovalo a zámek to nedocvaklo až na doraz.
Oprava vcelku jednoduchá, ALE ! .......... nevím čím nechával Martin ty vnitřky dveří vystříkávat, ale je tam toho opravdu HODNĚ a to mazlavé černé svinstvo vůbec nejde umýt z rukou.
Doufám, že tomu tak není po celou dobu co to auto mám.
V místě uchycení ovládací tyčky zámku se nějak uklouzal a ulepil onen antidrnčící molitan v obdivuhodně tvrdou kuličku a táhlo se zde moc nepohybovalo a zámek to nedocvaklo až na doraz.
Oprava vcelku jednoduchá, ALE ! .......... nevím čím nechával Martin ty vnitřky dveří vystříkávat, ale je tam toho opravdu HODNĚ a to mazlavé černé svinstvo vůbec nejde umýt z rukou.
- Křečík Barbuška
Byl jsem u toho, ale vzpomínám si jen velice matně, byl to tuším Resistin ML smíchaný s trafoolejem, přesnější info ti podá Vašátor, ten to míchal.Michal Pokorný píše: .......... nevím čím nechával Martin ty vnitřky dveří vystříkávat
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
- Michal Pokorný
- Křečík Barbuška
- Michal Pokorný
- Křečík Barbuška
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Nejlíp meje nafta, píseček a solvína
A beztak to po pár dnech sleze tak ňák samo, regenerace odumřelých kožních buněk probíhá nepřetržitě ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever
►Stodolní II◄
Estonian-czech crazy night
Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno
Tři sestry <|||> Ladagang
°Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás ![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Chatka 12 forever
![toothy10 :toothy10:](./images/smilies/toothy12.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Partyman :partyman:](./images/smilies/icon_pidu.gif)
Osa Klatovy-Plzeň-Brno
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
- Michal Pokorný
Tak jsem se tomu opět trošičku věnoval. Stěrače předních světel dostaly nové gumičky. Ostřikovače předních světel dostaly nové hadičky a trysky. Originalita vozu drobet utrpěla tím, že tam byl instalován zpětný ventil z Favorita
Také jsem se snažil zprovozit ostřikovač zadního skla, nu nepovedlo se. Namontoval jsem novou trysku, vyměnil jsem nefunkční čerpdlo, vyměnil jsem prasklou propojovací hadičku (nádržka - čerpadlo) , nalil jsem do nádržky kapalinu a zjistil jsem , že teče.
Jelikož tuto nádržku nemám ve svých zásobách, tak pokračování příště.....
Stěrač zadního skla dostal novou gumičku a přední mřížka dostala nový znak, neb ten původní byl již značně opelichaný.
Pak už mi začala být zima tak jsem, až do příchodu jara, veškeré práce přerušil a odcházím do restaurace..... tam se topí![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Edit : Abych nezapoměl, ještě jsem vyměnil zrcátko pravých dveří. Mělo skutečně jepičí život. Když jsem vozidlo převzal od Martina bylo rozbité, s tím, že dodal k vozu nové a že si ho mám vyměnit.
Neváhal jsem tedy a hned druhý den ho vyměnil. Ovšem asi týden na to u nás v ulici frézovali asfalt a tak jsem parkoval u dědy na dvoře.
Ale nějak jsem si neuvědomil, že jsou otevřeny vrátka za domem k sousedům (teta). Ty mají na dvoře psa (takový blíže nespecifikovatelný kříženec, něco mezi koněm a mamutem), který je znám tím, že vše co se dá rozkouše.
V případě mého vozu to odnesl plastový kryt na kouli a právě ono zmiňované zrcátko , na které při své výšce pohodlně dosáhl, možná se musel i ohnout
. Žvýkat přestal až když se mu do tlamy vysypaly střepy ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Také jsem se snažil zprovozit ostřikovač zadního skla, nu nepovedlo se. Namontoval jsem novou trysku, vyměnil jsem nefunkční čerpdlo, vyměnil jsem prasklou propojovací hadičku (nádržka - čerpadlo) , nalil jsem do nádržky kapalinu a zjistil jsem , že teče.
Jelikož tuto nádržku nemám ve svých zásobách, tak pokračování příště.....
Stěrač zadního skla dostal novou gumičku a přední mřížka dostala nový znak, neb ten původní byl již značně opelichaný.
Pak už mi začala být zima tak jsem, až do příchodu jara, veškeré práce přerušil a odcházím do restaurace..... tam se topí
Edit : Abych nezapoměl, ještě jsem vyměnil zrcátko pravých dveří. Mělo skutečně jepičí život. Když jsem vozidlo převzal od Martina bylo rozbité, s tím, že dodal k vozu nové a že si ho mám vyměnit.
Neváhal jsem tedy a hned druhý den ho vyměnil. Ovšem asi týden na to u nás v ulici frézovali asfalt a tak jsem parkoval u dědy na dvoře.
Ale nějak jsem si neuvědomil, že jsou otevřeny vrátka za domem k sousedům (teta). Ty mají na dvoře psa (takový blíže nespecifikovatelný kříženec, něco mezi koněm a mamutem), který je znám tím, že vše co se dá rozkouše.
V případě mého vozu to odnesl plastový kryt na kouli a právě ono zmiňované zrcátko , na které při své výšce pohodlně dosáhl, možná se musel i ohnout
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Pridam jednu moji zkusenost s myti rukou.Asi uz jste pracovali s lepidlem na okna.Myslim to cerne a vite,ze to nejde nicim dostat dolu.Prisel jsem uplne na jednoduchy zpusob.Hlavne levne.Date si horkou koupel a musite nechat poradne odmocit ruce.Potom lehce odrolite.Myslim,ze to bude se vsema barvama a lepidlama takto.Nemusi se potom chodit se spinavyma rukama ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
- Křečík Barbuška
Michale, až se v tom budeš znova rejpat, potřebuji vědět kde je na tom čerpadýlku v zadu plus a mínus a která trubička na něm je vstup a výstup. Při loňském rozdělávání jsem si nedělal poznámky
. Jinak potěším tě, nádobku jsem měl jak novou, precizně vyčištěnou. Ale při skládání na sucho jsem zatoužil po uzavření zátky, zatlačil jsem tedy, nešlo to, tak jsem zatlačil více a nádobku protitlakem dlaně rozdrtil. Omatlal jsem to silikonem, ale už z ní nemám dobrý pocit
.
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto