Michalův VAZ 2104
Moderátor: Moderátoři
- Michal Pokorný
- Křečík Barbuška
- Michal Pokorný
Potěším Pípáka - opět jsem se v tom hrabal. Dnes jsem opravdu čirou náhodou přišel na to, že i když jsou pravé zadní dveře "čudlíkem" uzamčeny, tak jdou otevřít.
Doufám, že tomu tak není po celou dobu co to auto mám.
V místě uchycení ovládací tyčky zámku se nějak uklouzal a ulepil onen antidrnčící molitan v obdivuhodně tvrdou kuličku a táhlo se zde moc nepohybovalo a zámek to nedocvaklo až na doraz.
Oprava vcelku jednoduchá, ALE ! .......... nevím čím nechával Martin ty vnitřky dveří vystříkávat, ale je tam toho opravdu HODNĚ a to mazlavé černé svinstvo vůbec nejde umýt z rukou.
Doufám, že tomu tak není po celou dobu co to auto mám.
V místě uchycení ovládací tyčky zámku se nějak uklouzal a ulepil onen antidrnčící molitan v obdivuhodně tvrdou kuličku a táhlo se zde moc nepohybovalo a zámek to nedocvaklo až na doraz.
Oprava vcelku jednoduchá, ALE ! .......... nevím čím nechával Martin ty vnitřky dveří vystříkávat, ale je tam toho opravdu HODNĚ a to mazlavé černé svinstvo vůbec nejde umýt z rukou.
- Křečík Barbuška
Byl jsem u toho, ale vzpomínám si jen velice matně, byl to tuším Resistin ML smíchaný s trafoolejem, přesnější info ti podá Vašátor, ten to míchal.Michal Pokorný píše: .......... nevím čím nechával Martin ty vnitřky dveří vystříkávat
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
- Michal Pokorný
- Křečík Barbuška
- Michal Pokorný
- Křečík Barbuška
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Nejlíp meje nafta, píseček a solvína A beztak to po pár dnech sleze tak ňák samo, regenerace odumřelých kožních buněk probíhá nepřetržitě
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Michal Pokorný
Tak jsem se tomu opět trošičku věnoval. Stěrače předních světel dostaly nové gumičky. Ostřikovače předních světel dostaly nové hadičky a trysky. Originalita vozu drobet utrpěla tím, že tam byl instalován zpětný ventil z Favorita
Také jsem se snažil zprovozit ostřikovač zadního skla, nu nepovedlo se. Namontoval jsem novou trysku, vyměnil jsem nefunkční čerpdlo, vyměnil jsem prasklou propojovací hadičku (nádržka - čerpadlo) , nalil jsem do nádržky kapalinu a zjistil jsem , že teče.
Jelikož tuto nádržku nemám ve svých zásobách, tak pokračování příště.....
Stěrač zadního skla dostal novou gumičku a přední mřížka dostala nový znak, neb ten původní byl již značně opelichaný.
Pak už mi začala být zima tak jsem, až do příchodu jara, veškeré práce přerušil a odcházím do restaurace..... tam se topí
Edit : Abych nezapoměl, ještě jsem vyměnil zrcátko pravých dveří. Mělo skutečně jepičí život. Když jsem vozidlo převzal od Martina bylo rozbité, s tím, že dodal k vozu nové a že si ho mám vyměnit.
Neváhal jsem tedy a hned druhý den ho vyměnil. Ovšem asi týden na to u nás v ulici frézovali asfalt a tak jsem parkoval u dědy na dvoře.
Ale nějak jsem si neuvědomil, že jsou otevřeny vrátka za domem k sousedům (teta). Ty mají na dvoře psa (takový blíže nespecifikovatelný kříženec, něco mezi koněm a mamutem), který je znám tím, že vše co se dá rozkouše.
V případě mého vozu to odnesl plastový kryt na kouli a právě ono zmiňované zrcátko , na které při své výšce pohodlně dosáhl, možná se musel i ohnout . Žvýkat přestal až když se mu do tlamy vysypaly střepy
Také jsem se snažil zprovozit ostřikovač zadního skla, nu nepovedlo se. Namontoval jsem novou trysku, vyměnil jsem nefunkční čerpdlo, vyměnil jsem prasklou propojovací hadičku (nádržka - čerpadlo) , nalil jsem do nádržky kapalinu a zjistil jsem , že teče.
Jelikož tuto nádržku nemám ve svých zásobách, tak pokračování příště.....
Stěrač zadního skla dostal novou gumičku a přední mřížka dostala nový znak, neb ten původní byl již značně opelichaný.
Pak už mi začala být zima tak jsem, až do příchodu jara, veškeré práce přerušil a odcházím do restaurace..... tam se topí
Edit : Abych nezapoměl, ještě jsem vyměnil zrcátko pravých dveří. Mělo skutečně jepičí život. Když jsem vozidlo převzal od Martina bylo rozbité, s tím, že dodal k vozu nové a že si ho mám vyměnit.
Neváhal jsem tedy a hned druhý den ho vyměnil. Ovšem asi týden na to u nás v ulici frézovali asfalt a tak jsem parkoval u dědy na dvoře.
Ale nějak jsem si neuvědomil, že jsou otevřeny vrátka za domem k sousedům (teta). Ty mají na dvoře psa (takový blíže nespecifikovatelný kříženec, něco mezi koněm a mamutem), který je znám tím, že vše co se dá rozkouše.
V případě mého vozu to odnesl plastový kryt na kouli a právě ono zmiňované zrcátko , na které při své výšce pohodlně dosáhl, možná se musel i ohnout . Žvýkat přestal až když se mu do tlamy vysypaly střepy
Pridam jednu moji zkusenost s myti rukou.Asi uz jste pracovali s lepidlem na okna.Myslim to cerne a vite,ze to nejde nicim dostat dolu.Prisel jsem uplne na jednoduchy zpusob.Hlavne levne.Date si horkou koupel a musite nechat poradne odmocit ruce.Potom lehce odrolite.Myslim,ze to bude se vsema barvama a lepidlama takto.Nemusi se potom chodit se spinavyma rukama
- Křečík Barbuška
Michale, až se v tom budeš znova rejpat, potřebuji vědět kde je na tom čerpadýlku v zadu plus a mínus a která trubička na něm je vstup a výstup. Při loňském rozdělávání jsem si nedělal poznámky . Jinak potěším tě, nádobku jsem měl jak novou, precizně vyčištěnou. Ale při skládání na sucho jsem zatoužil po uzavření zátky, zatlačil jsem tedy, nešlo to, tak jsem zatlačil více a nádobku protitlakem dlaně rozdrtil. Omatlal jsem to silikonem, ale už z ní nemám dobrý pocit .
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto