Hovadiny VI

Free pokec (aj keď Ondra 07 by to celé zmazal)

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Malda

Příspěvek od Malda »

http://www.novinky.cz/clanek/161187-pol ... y-vuz.html a pak na nas tady Mici zkousi jak mu to sesrotovali omylem :D
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
Yellow01

Příspěvek od Yellow01 »

Kdyby to auto radši za dvojku nabídli k odprodeji.
radek mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek mb »

Hlavně mě jako vzdy dostala ta diskuse k článku.Názor,že čím starší auto-tím větší vrak-tím větší socka ho řídí,to je přinejmenším trapné :roll: :?
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
Jelen

Příspěvek od Jelen »

Mě by zajímalo, jestli mu za to něco dali - popřípadě odečetli hodnotu z pokuty, jinak je to prachsprostá krádež. Ale v tomhle státě se ničemu nedivim.
zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

Já chci bejt taky na první stránce hovadin :mrgreen:
21113 >>> 21113 >>> 21113

Komu není rady, tomu není pomoci.
JmJ

Příspěvek od JmJ »

Jelen píše:Mě by zajímalo, jestli mu za to něco dali - popřípadě odečetli hodnotu z pokuty, jinak je to prachsprostá krádež. Ale v tomhle státě se ničemu nedivim.
to neni kradez. to je trest. pokud k tomu tak pristupujes, tak pak je sprosta kradez i pokuta. jde prave o to, ze prijdes o vuz, bez ohledu na jeho cenu. pro vetsinu znas je dulezitost mit vozidlo stejna, at ma nekdo audi, skochtli nebo vaza. vysledek je ten, ze o auto prisel. to je jeho trest.
VAZ 2104 1.3 1989
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

radek mb píše:Hlavně mě jako vzdy dostala ta diskuse k článku.Názor,že čím starší auto-tím větší vrak-tím větší socka ho řídí,to je přinejmenším trapné
Taky už to radši blokli :P Ale diskuze k článkom na novinkach jsou vždycky přehlídkou trapnosti a debility, bez výjimky u každýho.
JmJ píše:to neni kradez. to je trest. p
Jako trest bych mu radši třeba zabavil lednici. Její hodnota je beztak větší, zvlášť, kdyby byla napakovaná ňákýma pochutinama. A trest by to byl i větší, protože lednici emhádéčkem nenahradíš :) Navíc následný tahání se s novou :lol:
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
Lada Rider

Příspěvek od Lada Rider »

zosrotovali hranatu haraburdu :lol:
СЕКТОР ГАЗА парты
Puhi

Příspěvek od Puhi »

aj podľa mňa je to obyčajná krádež... pokuta je niečo iné, tú si môžeš aj odpracovať vo vpp :P Ak by mi UKRADLI moju Natašu, obehol by som každé policajné auto krompáčom ktoré by som mohol :evil: A teraz nesrandujem, na Natašu by ešte dlho spomínali hovada keď by im tieklo na hlavu cez dieru v strechách :evil: :axe:
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

JmJ

Příspěvek od JmJ »

Puhi píše:aj podľa mňa je to obyčajná krádež... pokuta je niečo iné, tú si môžeš aj odpracovať vo vpp :P Ak by mi UKRADLI moju Natašu, obehol by som každé policajné auto krompáčom ktoré by som mohol :evil: A teraz nesrandujem, na Natašu by ešte dlho spomínali hovada keď by im tieklo na hlavu cez dieru v strechách :evil: :axe:
boze ruzo. TREST! a jak je videt, ve tvem pripade by to opravdu trest byl. a o to jde!
VAZ 2104 1.3 1989
Puhi

Příspěvek od Puhi »

šak by mi skúsili siahnuť na majetok :wink: Nech dávajú pokuty ako doteraz, na auto mi nesiahne nikto!!! :evil:
JmJ

Příspěvek od JmJ »

Puhi píše:šak by mi skúsili siahnuť na majetok :wink: Nech dávajú pokuty ako doteraz, na auto mi nesiahne nikto!!! :evil:
a penize nejsou tvuj majetek? :-)
VAZ 2104 1.3 1989
Puhi

Příspěvek od Puhi »

Ma chceš zmagoriť čo? :P Jasné, ja len hovorím o sebe :lol: Ak by som mal poďobaného favorita alebo hocičo tak nieje problém, ale ak by mi siahli na moju 03 ku čo už je v dobrom stave doslova rarita, a keď si spomeniem koľko roboty na nej bolo a ešte je a ju by dali zošrotovať... :| kapucňa na hlavu, molotov pripravený v rukavičkách a idem ich pozdraviť :twisted:
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Peníze jsou majetek státu :P

Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

Zamčeno

Zpět na „Poklábosme“