Hovadiny VI
Moderátor: Moderátoři
to neni kradez. to je trest. pokud k tomu tak pristupujes, tak pak je sprosta kradez i pokuta. jde prave o to, ze prijdes o vuz, bez ohledu na jeho cenu. pro vetsinu znas je dulezitost mit vozidlo stejna, at ma nekdo audi, skochtli nebo vaza. vysledek je ten, ze o auto prisel. to je jeho trest.Jelen píše:Mě by zajímalo, jestli mu za to něco dali - popřípadě odečetli hodnotu z pokuty, jinak je to prachsprostá krádež. Ale v tomhle státě se ničemu nedivim.
VAZ 2104 1.3 1989
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Taky už to radši blokli Ale diskuze k článkom na novinkach jsou vždycky přehlídkou trapnosti a debility, bez výjimky u každýho.radek mb píše:Hlavně mě jako vzdy dostala ta diskuse k článku.Názor,že čím starší auto-tím větší vrak-tím větší socka ho řídí,to je přinejmenším trapné
Jako trest bych mu radši třeba zabavil lednici. Její hodnota je beztak větší, zvlášť, kdyby byla napakovaná ňákýma pochutinama. A trest by to byl i větší, protože lednici emhádéčkem nenahradíš Navíc následný tahání se s novouJmJ píše:to neni kradez. to je trest. p
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Lada Rider
boze ruzo. TREST! a jak je videt, ve tvem pripade by to opravdu trest byl. a o to jde!Puhi píše:aj podľa mňa je to obyčajná krádež... pokuta je niečo iné, tú si môžeš aj odpracovať vo vpp Ak by mi UKRADLI moju Natašu, obehol by som každé policajné auto krompáčom ktoré by som mohol A teraz nesrandujem, na Natašu by ešte dlho spomínali hovada keď by im tieklo na hlavu cez dieru v strechách
VAZ 2104 1.3 1989
Ma chceš zmagoriť čo? Jasné, ja len hovorím o sebe Ak by som mal poďobaného favorita alebo hocičo tak nieje problém, ale ak by mi siahli na moju 03 ku čo už je v dobrom stave doslova rarita, a keď si spomeniem koľko roboty na nej bolo a ešte je a ju by dali zošrotovať... kapucňa na hlavu, molotov pripravený v rukavičkách a idem ich pozdraviť