K tomuto tématu mám taky lahůdku.Jen jsem přendaval kola mezi sebou zepředu dozadu a naopak(kvůli rovnoměrnýmu sjíždění) ale co jsem zjistil mě docela zarazilo na zadku jsem měl pneumatiky jaksi zborcený.Vypadaly jako když jsou nahuštěný na mnohem větší tlak než by měly být.Zprostředka se "šklebily" a ta prostřední spára(drážka) byla asi dvakrát širší než by měla být a celý tvar pneumatiky připomínal spíše něco jako paragraf
![:shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Praskly v ní nejspíš ty dráty.Při představě jsem s něma jezdil na dálnici místama i 140 mě může těšit jen to, že byly na zadní nápravě.
Tak jsme se vydali do pneuservisu- pneubazaru někde za Jihlavou a světe čuduj sa, měli tam hned u vchodu přesně ten můj rozměr co jsem hledal, dvě gumy, tak sme je tam hned přezuli a cena 1.100kč (jedna za 550kč a přezutí gratis.) Sava Eskimo S3.
Ty starý jsem si schoval na památku, kdybyste je někdo chtěl vidět.
KOSTKY Pokud vypadají rozumě, což určitě jo, tak by nemuseli remcat.Hlavně to chce najít dobrou STK, a ne tu, kam přijedeš a hned u vrat se budou divit se slovy: " Noo Lada, tak to sme tu dlouho neměli, to už se snad dá koupit i zadarmo" A po projetí linky nadával, že to moc nebrzdí, ale že se dobře vyspal tak mi to teda dá zase na dva roky i přes ty závady.