Lada 2101 tuning project by Yellow01
Moderátor: Moderátoři
Tohle je opravdu mooooooc pěkná práce. Jedna z nejlepších co jsem viděl. Prostě SUPER! Vidím, že jsi s tím od mé návštěvy silně pohnul. Je opravdu radost se na to dívat. Jako z učebnice.
Jakmile se práce začne blížit k závěru, tak to jde i lépe a radostněji. Tož mnoho zdaru a trpělivosti při další práci, ať to máš již brzo hotové a můžeš se nám se svým dílem pochlubit.
Jakmile se práce začne blížit k závěru, tak to jde i lépe a radostněji. Tož mnoho zdaru a trpělivosti při další práci, ať to máš již brzo hotové a můžeš se nám se svým dílem pochlubit.
-
Měnil jsi i přední podběhy?
Nebylo by jednodušší dovařit/upravit hrany kapoty? Čili kapotu trochu prodloužit tam, kde jsou škvíry? U mě se to bude muset nejspíš řešit tímto způsobem minimálně u kapoty kufru a některých dveří.Yellow01 píše:znova budu měnit přední blatníky, čelo a torpédo, nepasuje to podle mých představ.
Jasně, přední podběhy se měnily, akorát jak jsem pak zjistil, jeden byl trochu špatně vylisovanej, což ve výsledku dalo, že když si změřim od torpéda k čelu na levý a pravý straně, tak je tam dost rozdíl, takže kapota je tam na koso. A nesedí výškově blatníky s torpédem. Ale kein stres, mám doma plechařiny dost, prostě to odpárám a dám tam nový kousky a spasuju to všechno dohromady aby to sedělo jak má. Jinak hrany budu upravovat taky, mám všechny dveře nový a ty hrany jsou prostě strašný, tak křivý hrany jsem ještě neviděl. Rusáci si s přesností hlavu nedělali, ale tohle všechno jde vyladit, když víš jak na to.
Na vnější plechařinu míry neberu, to máš ve woku A na podběhy jsme to měřili metodou úhlopříček. Jako výchozí body použiješ třeba šrouby v podlaze co drží převodovku a křížem měříš vzdálenosti třeba na díry v podélných nosníkách podběhů nebo šrouby co drží nápravnici. Důležitý je si před odřezáním původních podběhů zakótovat plánek. Ono to EMI můžeš mít rozměřený dobře, ale klidně může být jeden podběh blbě vylisovanej, u Rusů běžná věc. Na náhradní díly se dávaly plechy, co nepasovaly ve fabrice.
- Petanek2101
- Kontaktovat uživatele:
- Petanek2101
- Kontaktovat uživatele: