Projekt Lada 2000
Moderátor: Moderátoři
zalezi co od toho chces. Striekacku mas nastavenu furt, aj spotreba by mala byt viac menej stala, ale ked sa nieco pokazi, tak je to blbe, hlavne na ceste. Karburator opravis v podstate aj na ceste. Ale zasa vidim, ze asi si zbehly v tychto veciach, tak na to hod striekacku
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je jasny. No obojí mám, stačí si jen vybrat co,ale u té stříkačky bude problém s nastavením čidla na snímání zubů setrváku, protože originál přírubu nemám a 2litrový setrvák se do lada příruby nevleze,tak jsem musel použít z lady a ten by se musel upravovat tak aby to čidlo nebylo pod úhlem ,mělo přesně vymezenou vzdálenost a stačilo mu menší počet zubů.Takže je to sázka do loterie A taky u stříkačky, je důležité nastavit mnohem více věcí, kde už i já to musím nechat pak seřizovat servisem. A karburátor?sice mám dva solexy40 ,ale ta přiruba sání by mě na ně stála 6000,- , nebo tam nechat jen jeden dvoukomorový a ztratit třeba 10-15 Hp,proti stříkačce. Tod otázkaLittle Red Riding Hood píše:hlavně není vubec řeč o lada střikačce..
Já bych ti doporučil ty solexy. Ale to asi jen proto, že dávám přednost karburátorům i na svojem autě. Jestli ti jde o výkon a parádu, tak jednoznačně karbce, ale jestli z toho chceš mít auto do práce a na nákupy, tak tam nabastli to stříkadlo.
PS: Ještě si nezmínil jaká je to stříkačka. A může se stát, že i dobrej origo karbec pojede líp než stříkačka. Viz 21073i vs 21073k..
PS: Ještě si nezmínil jaká je to stříkačka. A může se stát, že i dobrej origo karbec pojede líp než stříkačka. Viz 21073i vs 21073k..
VAZ 1800kk na prvočinitele
Je to čtyrbodová stříkačka. (dodám foto)
No mám to jen na víkendové slunečné ježdění a srazy, je mi líto s tím jezdit, na to mám ještě Punto . Přes zimu stojí dědek v garáži pod plachtou. P.S. Sůl je svině
A taky nevím jestli by ta hlava bez úprav zvládla ty dva solexy.
No mám to jen na víkendové slunečné ježdění a srazy, je mi líto s tím jezdit, na to mám ještě Punto . Přes zimu stojí dědek v garáži pod plachtou. P.S. Sůl je svině
A taky nevím jestli by ta hlava bez úprav zvládla ty dva solexy.
Naposledy upravil(a) Maniac dne stř úno 18, 2009 11:57, celkem upraveno 1 x.
Jj ještě že tam mám to el. čerpadlo, jinak by to chudák pumpa nestíhala zásobovat. A je to taky lechce opravitelné na cestě. A navíc nevím proč,ale motor má s karburátorama hezčí zvuk:)ikdyž nevím proč, přitom by to nemělo být stejné.Jinak ted akorát čekám že mi příští týden už dodělají tu hlavu(ventily, vůle atd.), tak konečně, můžu skládat:) Tak pak postupně dodám fota jak ten Louda(motor) se skládá a pak sedí už v autě.