No jéje, jen ze spár na kastli a kvality laku by mě kleplo.Laďuša píše:vsadim se, že i na autu čerstvě z fabriky by jsi našel mouchy...
Znak na masku - oprava
Moderátor: Moderátoři
-
-
- Kontaktovat uživatele:
hele nějak jsme e nepochopili... jo na dva díly to bezproblemu rozdělám, ale jak mam rozdělat to plexi od te destičky s tou malbou??.. abych to mohl očistit a namalovat???..Laďuša píše:Kopře, já tě předběhnu
Znak 21011 (2102 1984 g.), stejnej systém je i na 2103 a vsadim se, že i na ostatních znakach pro kulatou.
[url=http://images37.fotosik.pl/52/489686d7dba882eem.jpg]Obrázek[/URL] [url=http://images34.fotosik.pl/442/87e8475e8c236d39m.jpg]Obrázek[/URL] [url=http://images27.fotosik.pl/315/d06fada581828cfdm.jpg]Obrázek[/URL]
Plachetničku od plexi neoddělíš.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Aha, takhle jsi to myslel
V tom plexi je ta plachetnice plasticky a barvy jsou nanesený přímo na to. Takže vyndáš plexi a brousíš a vyškrabáváš rovnou tu barvu zezadu. Je to jeden kus.
V tom plexi je ta plachetnice plasticky a barvy jsou nanesený přímo na to. Takže vyndáš plexi a brousíš a vyškrabáváš rovnou tu barvu zezadu. Je to jeden kus.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
-
- Kontaktovat uživatele:
Podívej se na moje galerie na www.lionol.rajce.net - znaky jsem renovoval, s perfektním výsledkem ... jsem modelář, trochu to umím. Uvidíš z jakých šuntů jsem to vytáhl ...
1.) ta barva v těch vlnkách drží jako přibitá. Musíš na ni vzít rydlo a změkčit ji ředidlem na nitrolak S 6000. Spolehlivě pustí. Ale pozor - nesmí na ten chróm, ten sežere taky.
2.) plexi se výborně vyleští pastou Tamiya Brush Finish, poškozený vnější chrómový kryt zase opravnou fixou Tamiya Crome
3.) červený nátěr doporučuji provést Tamiya X7 Red + Tamiya X1 Black + Tamiya X11 Silver v poměru 10:1:3
Na výsledek mrkni sám. Je to piplačka, ale stojí to za to. Samotná rozborka znaku je zážitek, plast je tvrdý a vycvaknutí plexi z rámečku chce sílu.
1.) ta barva v těch vlnkách drží jako přibitá. Musíš na ni vzít rydlo a změkčit ji ředidlem na nitrolak S 6000. Spolehlivě pustí. Ale pozor - nesmí na ten chróm, ten sežere taky.
2.) plexi se výborně vyleští pastou Tamiya Brush Finish, poškozený vnější chrómový kryt zase opravnou fixou Tamiya Crome
3.) červený nátěr doporučuji provést Tamiya X7 Red + Tamiya X1 Black + Tamiya X11 Silver v poměru 10:1:3
Na výsledek mrkni sám. Je to piplačka, ale stojí to za to. Samotná rozborka znaku je zážitek, plast je tvrdý a vycvaknutí plexi z rámečku chce sílu.
Tom
VAZ 2103, 1975
VAZ 2103, 1977
VAZ 2103, 1978
VAZ 2106, 1978
VAZ 2103, 1975
VAZ 2103, 1977
VAZ 2103, 1978
VAZ 2106, 1978
Myslel som nejaké "opravy" napr. na nárazníku, ale podľa tvojich fotiek čo som si pozrel znaky na autách by nebol ani s nárazníkom problémlionol píše:co je větší chróm
a modelárske potreby - v michalovciach boli jedne, ale tuším už sú zavreté, kedysi som tam kúpil pár farieb ale modely ma rýchlo aj hned prestali baviť takže možno keď sa dostanem do Ke, ale aj tak najradšej by som to objednal z netu, len to neviem nájsť
- MartasBrno
Nazdar, jasně, představit si to umím, tu opatrnost taky a vzhledem k mojí šikovnosti (která nebude nijaká zlá) si umím představit i výsledek. Myslím, že by to pak byla podložka pod stůl
Ale musím uznat, po pár chvílích práce, že se nějaká mechanizace hodí, ale spíš z modelářských pomůcek...
Jo a už vím co je dobrý na obnovení červeně. Barva na sklo, temně rudá. Je průsvitná a případný zdařilý stříbrný podklad bude plnit funkci podobně jako původní provedení. Z části vyzkoušeno, zatím rozpracováno, foto zatím žádné.
Ale musím uznat, po pár chvílích práce, že se nějaká mechanizace hodí, ale spíš z modelářských pomůcek...
Jo a už vím co je dobrý na obnovení červeně. Barva na sklo, temně rudá. Je průsvitná a případný zdařilý stříbrný podklad bude plnit funkci podobně jako původní provedení. Z části vyzkoušeno, zatím rozpracováno, foto zatím žádné.
- MartasBrno
Já to vyzkoušené mám, je faktem, že pokud se nanese hodně silná vrstva, nebo lépe několik vrstev, tak se to vyblednutí tolik neprojeví, neb po počáteční rychlé ztrátě barevnosti následuje stagnace blednutí, a zbytky pigmentu již zůstávají stabilně barevné.
Nu, takže dostatečná vrstva té temně rudé, by vlastně po pár týdnech na slunci mohla přinést kýžený efekt.
Nu, takže dostatečná vrstva té temně rudé, by vlastně po pár týdnech na slunci mohla přinést kýžený efekt.
Lada ? - tím jezdit, není normální !
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.