Milda píše:Prostřední a vpravo je tvojeVlevo je tátovo. Dobrej tip co?

Moderátor: Moderátoři
Mluvíš mi z dušeMarek píše:Teda, Štěpáne, pěkně sis pod vozem ustlal - ta předposlední fotka nemá chybu!!!
Jinak podobné práce znám - moc v lásce je nemám, ale rozhodně raději udělám spojku než bych měl opravovat oděrky na karoserii (karosářské práce absolutně nenávidím...........).
Jak koukám moc místa tam taky není, co ??? Podobně jako u mě.
 ... ale i tak bych radši sundával dvakrát převodovku na ladě, než jednu na citronovi...
  ... ale i tak bych radši sundával dvakrát převodovku na ladě, než jednu na citronovi...  

Nádherně to houpe...
  Nádherně to houpe... Dostala k vánocům dárek od mého bratra. A tady se chlubím místo ní...
  Dostala k vánocům dárek od mého bratra. A tady se chlubím místo ní... 

Proto přesouvam do ostatních strojů
 Proto přesouvam do ostatních strojů 
Oproti xantii jsou asi všecky auta kostitřas.Prostě hydraulika je hydraulika.Štěpán Getsko píše:Oproti Xantii je to tvrdý jak kostitřas,
 Měl jsem teda jen BX, ale nemůžu si to pohodlí vynachválit.V Xantii jsem se párkrát vezl a jednou i v XMku a to byla teprv lahoda.
  Měl jsem teda jen BX, ale nemůžu si to pohodlí vynachválit.V Xantii jsem se párkrát vezl a jednou i v XMku a to byla teprv lahoda.  

.Na mě je to malý,málo místa na nohy a na hlavu.
 .Na mě je to malý,málo místa na nohy a na hlavu. 
škoda že ji v desítce nemám.Pak bych si dal šípy na kapotu místo plachetnice a hyjééŠtěpán Getsko píše:No jo no... Holt, hydraulika je hydraulika...