Oba spojkove valce byly nedavno pretesneny. Odvzdusneni bylo zkontrolovano.
Ja sam za sebe mam dojem, ze se to deje kdyz je venku tepleji. Pedal se bud velmi pomalu vrati, nebo se nekdy i nevrati

Moderátor: Moderátoři
Měl jsem ten samý problém. Trvalo to asi tak týden, ale než jsem se dostal k opravě, tak to zase samo přestalo a od té doby je to OK. Takže už to neřeším a čekám co bude dál.JmJ píše:Cim muze byt zpusobeno, ze se _nevraci_ spojkovy pedal?
Ja sam za sebe mam dojem, ze se to deje kdyz je venku tepleji. Pedal se bud velmi pomalu vrati, nebo se nekdy i nevrati(trochu ho posprtnu nohou a je to). Spojka ale sepne. Take se mi zda, ze se to stava kdyz radim nahoru a zrychluju. Ale to uz mozna moc ducharim.
OK, zatim to resim stejne... cekamHurikán píše:Měl jsem ten samý problém. Trvalo to asi tak týden, ale než jsem se dostal k opravě, tak to zase samo přestalo a od té doby je to OK. Takže už to neřeším a čekám co bude dál.JmJ píše:Cim muze byt zpusobeno, ze se _nevraci_ spojkovy pedal?
Ja sam za sebe mam dojem, ze se to deje kdyz je venku tepleji. Pedal se bud velmi pomalu vrati, nebo se nekdy i nevrati(trochu ho posprtnu nohou a je to). Spojka ale sepne. Take se mi zda, ze se to stava kdyz radim nahoru a zrychluju. Ale to uz mozna moc ducharim.
Prvni zkusim pruzinu. Mel jsem to u pana v servisu a byl sem pritomen cele oprave. Cele to rozebral, vymenil tesnenici krouzky a pekne postupne slozil. Cim by to mohlo byt ucpane?Tomáš píše:to je divný..většinou to má buď na svědomí ta pružina..nebo je ucpanej válec--skus ho profouknouta uvidíš
no já nevím...pokud to je vše nový tak je to asi blbost,ale většinou to moc dlouho nevydrží to přetěsnění...např.to může způsobit záměna kapalin..DOOT3 DOOT4...mě se to tak jednou stalo právě u spojky..celej válec byl zacpanej nějakým sajrajtem..a nakonec umřel nadobro...DOOT4 je trochu agresivnější a naleptává gumový části,který se pak uvolňujou a způsobí ucpání válce...pokud byl,ale válec od začátku plněň touto kapalinou,pak by k tomuto dojít nemělo...i když nová kapalina bývá obecně agresivnější než staráJmJ píše:Prvni zkusim pruzinu. Mel jsem to u pana v servisu a byl sem pritomen cele oprave. Cele to rozebral, vymenil tesnenici krouzky a pekne postupne slozil. Cim by to mohlo byt ucpane?Tomáš píše:to je divný..většinou to má buď na svědomí ta pružina..nebo je ucpanej válec--skus ho profouknouta uvidíš