Peetův bělij car a karkulka
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Puhi píše: Tak nabudúce plné auto kamaratiek a žiadne driftingy ok?
Taky jsem si řikal, jestli na to má vůbec cenu klikat...
Ale teda mělo...palubku v dřevě jsem v Ladě eště asi neviděl
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
asi dvě odpoledne(bez moření a laku)
Nejdřív sem si maflem nařezal pás z desky a udělal do něj ty podélný drážky a pak sem na to obkreslil sundanou origo lištu, vzal dláto a sekal a sekal a sekal....pak sem to z druhé strany zhobloval elektryckým hoblíkem....namořil, nalakoval a nalepil silikonem.
Není tam popelník(ten je mi k ničemu) a okolo ovládání topení sem použil chromovej rámeček z origo. plastové lišty
Nejdřív sem si maflem nařezal pás z desky a udělal do něj ty podélný drážky a pak sem na to obkreslil sundanou origo lištu, vzal dláto a sekal a sekal a sekal....pak sem to z druhé strany zhobloval elektryckým hoblíkem....namořil, nalakoval a nalepil silikonem.
Není tam popelník(ten je mi k ničemu) a okolo ovládání topení sem použil chromovej rámeček z origo. plastové lišty
Low and Slow
Teoretik
BA3 2101 *1978
BA3 21011 *1977
East side custom shop za zahradou
Mám na vas takovou malou otázku ohledně výměny motoru původně sem chtěl použít 1,7 pokud by nebyl k sehnání tk bych se spokojil i s 1,6, ale po přečtení pár témat na fóru sem si udělal celkem kladný názor na 1,3řemen 2105.
Takže otázka zní jaý motor použít s ohledem na možnost sehnání a na poměr výkon spotřeba??
Takže otázka zní jaý motor použít s ohledem na možnost sehnání a na poměr výkon spotřeba??
Low and Slow
Teoretik
BA3 2101 *1978
BA3 21011 *1977
Třináctka se točí jako divá, ale zas od spodu nic velkýho. U 01 bych se na ni ale vy*ral, protože z 1,7 1,6 1,5 uděláš vizuelně, pro fízla vždy motor vzhledu 01 a platit pak nedej bože škodu na nějaký audině, protože ti neuznaj pojistku že jako jiný motor- nepovolená úprava a kůli tomu nehoda nic moc.
1 x 2104 rv 86
1x 2107 rv 90
4x trabi ( 2x s tp)
1x DKW Sonderklasse 1001
1x Tatra 57 sport
1x Zetor 50 Super
a 4x různé moto
1x 2107 rv 90
4x trabi ( 2x s tp)
1x DKW Sonderklasse 1001
1x Tatra 57 sport
1x Zetor 50 Super
a 4x různé moto
Tak mám další prosbu o pomoc potřebuju zpravit pomačkanou karoserii (první majtel měl asi malou garáž:-))
http://peet2101.rajce.idnes.cz/Bebiii/#album
Napadlo mě nějak tam navařit nějaký očka nebo matičky, za ty to vytahat pak překytovat a nastříkat, ale potřeboval bych podrobnější návod (čím to vytahat, čím vřit, jaký použít kit, na co si dát pozor, jak vytahovat záhyby...)
http://peet2101.rajce.idnes.cz/Bebiii/#album
Napadlo mě nějak tam navařit nějaký očka nebo matičky, za ty to vytahat pak překytovat a nastříkat, ale potřeboval bych podrobnější návod (čím to vytahat, čím vřit, jaký použít kit, na co si dát pozor, jak vytahovat záhyby...)
Low and Slow
Teoretik
BA3 2101 *1978
BA3 21011 *1977
Vyndej nádrž a rozdělej dveře a pak to násadou od kladiva nebo gumovou paličkou vyboucháš ven. Dobrý by bylo z druhé strany přidržovat dřevěný prkýnko pro lepší vyrovnání. Pak to dobře vyčisti od koroze a dej tam nějakej dvou složkovej kit s příměsi vláken. Ať hlinikových nebo nějakých jinných. Dobrý jsou taky ty, co snášej vibrace a mechanická namáhání. Nanášej to v tenkých vrstvách a nechávej to dobře vyzrát. A pak to přebrus a dej na to plnič a pod vodou jemným brusným papírem ještě jednou přebruš a pak tak dvě tři tenký vrstvy barvy.
No tak dneska sem měl první poruchu ....prasklý klínový řemen
Oprava proběhla na cestě ....bez problémů sem nasadil druhý
Ale má to háček zapoměl sem si přečíst typ řemene a na starém už to nezjistím (je na srač..) proto mám naléhavý dotaz...JAKÝ JE ROZMĚR KLÍNOVÉHO ŘEMENE NA 2101 .
Díky
Oprava proběhla na cestě ....bez problémů sem nasadil druhý
Ale má to háček zapoměl sem si přečíst typ řemene a na starém už to nezjistím (je na srač..) proto mám naléhavý dotaz...JAKÝ JE ROZMĚR KLÍNOVÉHO ŘEMENE NA 2101 .
Díky
Low and Slow
Teoretik
BA3 2101 *1978
BA3 21011 *1977
Naposledy upravil(a) peet2101 dne ned bře 15, 2009 08:25, celkem upraveno 1 x.
Low and Slow
Teoretik
BA3 2101 *1978
BA3 21011 *1977