2104
Moderátor: Moderátoři
aj ja by som chcel do terminu Bechyne este kadeco postihat- potrebujem hlavne poopravovat lak - plno skrabancov a este co mi potiekol benzin z nadrze(stal som nabok v kopci s plnou nadrzou a tiekol mi cez odvetranie ) tak mam uplne rozleptanu a zlezenu farbu
a tiez podvozok(natriet a naasfaltovat po zime) a konecne nahodit disky, co sa mi valaju v garazi, no aj ak to nestihnem tak pridem
a tiez podvozok(natriet a naasfaltovat po zime) a konecne nahodit disky, co sa mi valaju v garazi, no aj ak to nestihnem tak pridem
-
- Kontaktovat uživatele:
Serizuje se to sroubem na prevodovce, nejlepe vsak oddelat ty dva cepy co sou na pace.Proste aby slo s prevodovkou volne otacet.Da se to udelat i s citem !od oka" ale neni to nejpresnejsi.Rozhodne ten sroub musis trochu dotahnout, povol maticku, nadzvedni podlozku a pri hejbani volantem a utahovani budes citit jak se vule ztraci.Nejaka tam ale zustat musi, zas aby to nebylo sevreny.Jo a hlavne musis mit kola rovne, nebo u vystupu hridele volantu je ryska...Spide píše:Ok dekuji jeste bych se zeptal jak se da zpravit Vule ve volantu je tam cca 5 cm vule nevim jak to mam dat do kupy diky
Dik, celkom pekne a dost roboty.
To predne zabradlie tam mas nahodene, alebo to bol len pokus ako by to vyznelo??? Ja osobne by som to tam nedaval, ale kazdemu podla chuti. Tiez som sa chcel spytat na lakovanie palubovky, co si pouzil, a ci sa to po case neolupuje a tak...Tie budiky su z 1500,1600? Narazniky su original 07, alebo len na vrchu chromove listy?
G.
To predne zabradlie tam mas nahodene, alebo to bol len pokus ako by to vyznelo??? Ja osobne by som to tam nedaval, ale kazdemu podla chuti. Tiez som sa chcel spytat na lakovanie palubovky, co si pouzil, a ci sa to po case neolupuje a tak...Tie budiky su z 1500,1600? Narazniky su original 07, alebo len na vrchu chromove listy?
G.