Moja myšlenka :-)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět

Mám to spravit?

ANO
28
64%
NIE
16
36%

Celkem hlasů: 44

Matej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matej »

Mirek999 píše:Pokud na to mas,tak si tu radost udelej.Ale musis si uvedomit,to,ze uz se ti ty penize nikdy nevrati.Jako vetsina lidi postavila auta,chvili pojezdila a chteli prodat,ale to auto je skoro neprodejny.Musis si uvedomit co je pro tebe dulezite.Taky mam jednou neco v planu,jelikoz do srotu to rozhodne nechci dat a prodej taky uz neprichazi v uvahu.Takze jedine je repase od zakladu a postavit z toho nejake pekne auto.Ale to koukam tak 2 roky do predu.Ale pokud mas svuj sen,tak si za nim jdi.Sny neco stoji,jak prace,tak penize,ale potom ti to dela radost a proto to delas. :wink:
Presne tosom chcel aj ja a6 ya nejake 2 roky ale peniaze ktore budem davat do oprav to možem ist na ten tuning no a peniaze no hmmm mesačne by sommohol datiba 5000 sk teda sekol som sa iba 165 € takže to bude na dlhšie
Atex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atex »

plasty je to jedine co se mi na zigach nelibi...
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu

Lada 2106, 2006 - 2013 Konec

Bratrstvo Vana Tallinn
Matej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matej »

Atex píše:plasty je to jedine co se mi na zigach nelibi...
no ja nechcem znižovat podvozok moc ....preto aspon opticky znižit a ak je spojler spravny a sedi na žiga tak prečo nie
Pisty

Příspěvek od Pisty »

Tak zeleznu radlicu. To uz nieje plast. A tunink p.co :D
Oltcit club 11R, 1984, červena, 05/08 rip , Žiguli 2101, 1200, 1976 zelena, LPG. 04/07 rip ,Lada 2105,1300, 1984 zlta, LPG 08/08 sell ,Daewoo Nubira1, 1998, 1600 DOHC. Zelena LPG
Atex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atex »

Matej píše:
no ja nechcem znižovat podvozok moc ....preto aspon opticky znižit a ak je spojler spravny a sedi na žiga tak prečo nie
me se to vic libi bez plastu, ja nevim..
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu

Bratrstvo Vana Tallinn
Matej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matej »

No plasty plasty ale ake teda sedia na žiga?
Atex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atex »

mozna takove jake ma maysner nebo EMI to bych jeste uvazoval.. .ale jinak ee.. kazdy ma svuj styl ;-)

Bratrstvo Vana Tallinn
Marosqo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marosqo »

Amen ,uz z rozpravania vidim ,ze to bude laminatovy bastl ... najradsej by som do neicoho takeho natrepal svojim podotykam ORIGO zeleznym naraznikom na zigulaku a dorazil to nacuvanim s mojim taznym :twisted: :P
ex.VAZ 2102 1974 ex hniloba VS. laminat :P
ex.VAZ 2101 1973 ... od 27.2.2008 minulost : /
ex.VAZ 2105 1984 ... tuned up 2107 gr. A

BMW E46 318i Touring
BMW E30 318IS 1990 Kinder M3 =)
BMW E30 325i Funwagen/Rallycar under construction :D
Lada Niva Urban 2017
Matej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matej »

Marosqo píše:
Amen ,uz z rozpravania vidim ,ze to bude laminatovy bastl ... najradsej by som do neicoho takeho natrepal svojim podotykam ORIGO zeleznym naraznikom na zigulaku a dorazil to nacuvanim s mojim taznym :twisted: :P
Nech sa lubi opravu si potom zacvakaš hihi a ake ma maysner ukaž foto
Puhi

Příspěvek od Puhi »

Maysner, resp. Saynerm má na svojej 061ke lízatko z hranatej rady... na guľatú vyzerá takto: http://puhi.rajce.idnes.cz/fotky/#P8270013.JPG
Fotky ako je to namontované nemám lebo ešte na aute nieje, ale hore v albumoch nájdeš, Fuksa Tomas ho má na svojej :wink:
Maysner

Příspěvek od Maysner »

Puhi píše:Maysner, resp. Saynerm má na svojej 061ke lízatko z hranatej rady... na guľatú vyzerá takto: http://puhi.rajce.idnes.cz/fotky/#P8270013.JPG
Fotky ako je to namontované nemám lebo ešte na aute nieje, ale hore v albumoch nájdeš, Fuksa Tomas ho má na svojej :wink:
ne resp. Saynerm ale Saynerm, neni z plastu ale z laminatu. vprostred riznuty a pres kus plechu snytovany. na co driv bylo nikdo nevi. ellri to neni. vfts vypada trochu jinak...... jen se to musi cely prelaminovat :roll:
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic :-P

Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Matej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matej »

je rozdiel medzi laminatom a plastom? :?:
Maysner

Příspěvek od Maysner »

s laminatem si muzes hrat a vytvorit si neco originalni co nikdo nema. s plastem je to slozity. to uz nezvladnes doma
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic :-P

Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Matej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matej »

no chcel som spojler hociaky ktorý bude pasovat a ja by som si ho dodatočne upravil inak stačilo by aj to lízatko to by bolo možno krajšie možno no ale aj to by sm upravil trošičku kuna tuneri kde ste porade mi a jebat je to moje auto ja na nom budem jazdit ja si spravim čo sa mne bude pačit ha ha ha

Budiky niekde som našieluprave budiky z felicie no otazka znie ak dam nejaký iný otačkomer z ineho auta bude fungovat alebo hociake budiky palivo teplota a tak? lebo by som chcel kupit športove budiky budem to musiet nejako nakalibrovat či pojde to hned? bo by som chcel vela budikov sam neviem prečo ale chcem budiky na všetko ako lietodlo dam si atam aj vyskomer ak bude treba :D :D :D
Turbo Žigi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Turbo Žigi »

Jestli máš čas,chuť,peníze a nějakou garáž tak do toho jdi.Každému se líbí něco jiného a podle mě se na 03 nárazníky moc nehodí, a když tak něco decentního , třeba to lízátko.Mě by se třeba líbilo viz druhé foto.No a k těm budíkům ,mám přídavné od firmy JOM na teploty vody a oleje, tlak oleje a turba.Zapojil jsem čidla a bylo hotovo.
Přílohy
aiz.jpg
ajl.jpg
////////////////////////////////////////
Tuning car : Lada 21073 ...
Civil car : BMW 328i ...
Odpovědět

Zpět na „Zajímavé úpravy a vylepšení“