Presne tosom chcel aj ja a6 ya nejake 2 roky ale peniaze ktore budem davat do oprav to možem ist na ten tuning no a peniaze no hmmm mesačne by sommohol datiba 5000 sk teda sekol som sa iba 165 € takže to bude na dlhšieMirek999 píše:Pokud na to mas,tak si tu radost udelej.Ale musis si uvedomit,to,ze uz se ti ty penize nikdy nevrati.Jako vetsina lidi postavila auta,chvili pojezdila a chteli prodat,ale to auto je skoro neprodejny.Musis si uvedomit co je pro tebe dulezite.Taky mam jednou neco v planu,jelikoz do srotu to rozhodne nechci dat a prodej taky uz neprichazi v uvahu.Takze jedine je repase od zakladu a postavit z toho nejake pekne auto.Ale to koukam tak 2 roky do predu.Ale pokud mas svuj sen,tak si za nim jdi.Sny neco stoji,jak prace,tak penize,ale potom ti to dela radost a proto to delas.
Moja myšlenka :-)
Moderátor: Moderátoři
- Matej
- Kontaktovat uživatele:
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
me se to vic libi bez plastu, ja nevim..Matej píše:no ja nechcem znižovat podvozok moc ....preto aspon opticky znižit a ak je spojler spravny a sedi na žiga tak prečo nieAtex píše:plasty je to jedine co se mi na zigach nelibi...
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Bratrstvo Vana Tallinn
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
mozna takove jake ma maysner nebo EMI to bych jeste uvazoval.. .ale jinak ee.. kazdy ma svuj styl
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Bratrstvo Vana Tallinn
Bratrstvo Vana Tallinn
Amen ,uz z rozpravania vidim ,ze to bude laminatovy bastl ... najradsej by som do neicoho takeho natrepal svojim podotykam ORIGO zeleznym naraznikom na zigulaku a dorazil to nacuvanim s mojim taznymAtex píše:plasty je to jedine co se mi na zigach nelibi...
ex.VAZ 2102 1974 ex hniloba VS. laminat
ex.VAZ 2101 1973 ... od 27.2.2008 minulost : /
ex.VAZ 2105 1984 ... tuned up 2107 gr. A
BMW E46 318i Touring
BMW E30 318IS 1990 Kinder M3 =)
BMW E30 325i Funwagen/Rallycar under construction
Lada Niva Urban 2017
ex.VAZ 2101 1973 ... od 27.2.2008 minulost : /
ex.VAZ 2105 1984 ... tuned up 2107 gr. A
BMW E46 318i Touring
BMW E30 318IS 1990 Kinder M3 =)
BMW E30 325i Funwagen/Rallycar under construction
Lada Niva Urban 2017
- Matej
- Kontaktovat uživatele:
Nech sa lubi opravu si potom zacvakaš hihi a ake ma maysner ukaž fotoMarosqo píše:Amen ,uz z rozpravania vidim ,ze to bude laminatovy bastl ... najradsej by som do neicoho takeho natrepal svojim podotykam ORIGO zeleznym naraznikom na zigulaku a dorazil to nacuvanim s mojim taznymAtex píše:plasty je to jedine co se mi na zigach nelibi...
Maysner, resp. Saynerm má na svojej 061ke lízatko z hranatej rady... na guľatú vyzerá takto: http://puhi.rajce.idnes.cz/fotky/#P8270013.JPG
Fotky ako je to namontované nemám lebo ešte na aute nieje, ale hore v albumoch nájdeš, Fuksa Tomas ho má na svojej
Fotky ako je to namontované nemám lebo ešte na aute nieje, ale hore v albumoch nájdeš, Fuksa Tomas ho má na svojej
ne resp. Saynerm ale Saynerm, neni z plastu ale z laminatu. vprostred riznuty a pres kus plechu snytovany. na co driv bylo nikdo nevi. ellri to neni. vfts vypada trochu jinak...... jen se to musi cely prelaminovatPuhi píše:Maysner, resp. Saynerm má na svojej 061ke lízatko z hranatej rady... na guľatú vyzerá takto: http://puhi.rajce.idnes.cz/fotky/#P8270013.JPG
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
- Matej
- Kontaktovat uživatele:
no chcel som spojler hociaky ktorý bude pasovat a ja by som si ho dodatočne upravil inak stačilo by aj to lízatko to by bolo možno krajšie možno no ale aj to by sm upravil trošičku kuna tuneri kde ste porade mi a jebat je to moje auto ja na nom budem jazdit ja si spravim čo sa mne bude pačit ha ha ha
Budiky niekde som našieluprave budiky z felicie no otazka znie ak dam nejaký iný otačkomer z ineho auta bude fungovat alebo hociake budiky palivo teplota a tak? lebo by som chcel kupit športove budiky budem to musiet nejako nakalibrovat či pojde to hned? bo by som chcel vela budikov sam neviem prečo ale chcem budiky na všetko ako lietodlo dam si atam aj vyskomer ak bude treba
Budiky niekde som našieluprave budiky z felicie no otazka znie ak dam nejaký iný otačkomer z ineho auta bude fungovat alebo hociake budiky palivo teplota a tak? lebo by som chcel kupit športove budiky budem to musiet nejako nakalibrovat či pojde to hned? bo by som chcel vela budikov sam neviem prečo ale chcem budiky na všetko ako lietodlo dam si atam aj vyskomer ak bude treba
-
- Kontaktovat uživatele:
Jestli máš čas,chuť,peníze a nějakou garáž tak do toho jdi.Každému se líbí něco jiného a podle mě se na 03 nárazníky moc nehodí, a když tak něco decentního , třeba to lízátko.Mě by se třeba líbilo viz druhé foto.No a k těm budíkům ,mám přídavné od firmy JOM na teploty vody a oleje, tlak oleje a turba.Zapojil jsem čidla a bylo hotovo.
////////////////////////////////////////
Tuning car : Lada 21073 ...
Civil car : BMW 328i ...
Tuning car : Lada 21073 ...
Civil car : BMW 328i ...