2101
Moderátor: Moderátoři
2101/1200
Tu mam teprve druhou. Vsechny ziguliky jsem mel vzdy na LPG, pred dvema rokama jsem ji prodal znamymu a dodnes menil jen olej , klinak a udelal STK. Lita porad. Ted jezdim s modrou 2101kou a nejak se mi to dusi. Udelal jsem na ni spojku, brzdy a nez dodelam 2106ku tak tu bude hrde stat a jeste si jo moc rozmyslim, jestli pujde z domu.
Tak už zase v žižulu!
2101 jak z praku
Tak toto mi prislo dnes do mejla:
Podle vseho by tento vůz mel v nejblizsi dobe zacit brazdit slovenske silnice.
Podle vseho by tento vůz mel v nejblizsi dobe zacit brazdit slovenske silnice.
SalWador
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Celej chladici system motoru vcetne topeni ma kapacitu 10l. Kdyz nalejes vodu jen do chladice tak si asi moc nepomuzesLukash007 píše:čau lid doufám že mi pomůžete.1)Kolik litrů vody se vleze do chladiče, 2)kolik se dává vody a kolik nemrznoucí směsi do chladiče.Mám VAZ 2101 docela to spěchá díky moc lada forever
chladiaca sústava vrátane kúrenia pri 2101 udávané 8,5litra.
nemrznuca zmes sa riedi roznymi pomermi - vzdy je to udavane na jej obale. Riedi sa podla toho do kolko stupnov ju potrebujes. Ale vacsina je tak, ze 1diel nemrznucej ku 2 dielom vody by malo vydrzat do -20. Ale pri kazdej je to, ako vravim, inak.
A este mala rada - pouzivajte zelenu nemrznucu zmes, neznecistuje prirodu
A v ziadnom pripade nepouzivajte zltu, oranzovu, ci cervenu - nie su vhodne pre auta s hlinikovou hlavou. A to Lada ma - takze modru alebo ekologicku zelenu...
nemrznuca zmes sa riedi roznymi pomermi - vzdy je to udavane na jej obale. Riedi sa podla toho do kolko stupnov ju potrebujes. Ale vacsina je tak, ze 1diel nemrznucej ku 2 dielom vody by malo vydrzat do -20. Ale pri kazdej je to, ako vravim, inak.
A este mala rada - pouzivajte zelenu nemrznucu zmes, neznecistuje prirodu
A v ziadnom pripade nepouzivajte zltu, oranzovu, ci cervenu - nie su vhodne pre auta s hlinikovou hlavou. A to Lada ma - takze modru alebo ekologicku zelenu...