Já nejsem vytočenej, jenom mi prostě vadí takovýhle trápení auta.VAZoun píše:Yellow01, nechapu jak Te neco takoveho muze takhle vytocit..
Myslim, ze staci rict, tohle nepovazuji za drift a tim to konci..
A docela by me zajimalo co delas s nohama pri "Short shiftu", ze narazis o sloupek rizeni.. ja pedaly ovladam spickama, tudiz s kolenama zadny problem nemam..
http://www.youtube.com/watch?v=gqrMSMr1ezw
V tomhle videu máš pěkně vidět tu techniku nohou, prostě já šlápnu brzdu, pak spojku, ale když se pravou nohou pokusím přešlápnout i na plyn, tak narazím kolenem do sloupku řízení. A když si nastavim sedačku co nejvíc dozadu, tak sice jakž takž přešlápnu i na plyn, ale zase nedosáhnu na spojku. Prostě je to v ladě blbě, nebo spíš ve všech starých autech. Dneska se dělají palubní desky mnohem větší, tudíž máš pedály hlouběji, díky čemuž můžeš mít nohy prakticky rovně natažený. Já normálně v ladě sedím tak, že mám nohy pokrčený a roztažený od sebe, což mi nevyhovuje. Zkus si takhle sednout a pak zkus přešlápnout. Jestli nemáš gumový klouby, tak budeš muset přetočit nohu a v tom okamžiku narazíš do sloupku žízení. Teda jestli nemáš výšku 1,5 metru.