BA3 2106 (1.7i) - on the roads

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Cory

Příspěvek od Cory »

Mirek999, ako keby si mi to vzal z jazyka :wink: tiez som iba brigadoval, az na to, ze ma ruky neboleli a neschudol som :lol: mas u mna bod :)
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
Mirek999
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Cory píše:Mirek999, ako keby si mi to vzal z jazyka :wink: tiez som iba brigadoval, az na to, ze ma ruky neboleli a neschudol som :lol: mas u mna bod :)
Pamatuju si to,jako by to bylo ted.Ruce jsem malem nezvedl.Potom jsem si liboval,kdyz jsem byl v servise a delal jsem mechanicinu a eletriku.To byla tak krasna prace oproti tomuto. :D
Cory

Příspěvek od Cory »

ja som to mal take volnejsie, chodil som na obed domov, niekedy som obedoval u nich, piva som mal kolko som chcel, ked som nevladal, tak som odychol :D tiez som nerad gitoval, ked uz, tak rezal a zvaral a rozoberal a skladal :)
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
Puhi

Příspěvek od Puhi »

Cory píše:piva som mal kolko som chcel, ked som nevladal, tak som odychol
Myslel som že si napisal že ked som nevladal, tak som si to hodil :mrgreen:
Cory

Příspěvek od Cory »

Puhi píše:
Cory píše:piva som mal kolko som chcel, ked som nevladal, tak som odychol
Myslel som že si napisal že ked som nevladal, tak som si to hodil :mrgreen:
aj :mrgreen:
Malda

Příspěvek od Malda »

Mirek999: Vidis, tys na ten smirgl mel aspon nakej pripravek. My sme to brousili v ruce a po tom tezkym tejdnu ze me byl Man in black - nemel sem otisky. Slo to az do krve ... :)
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
Mirek999
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Malda píše:Mirek999: Vidis, tys na ten smirgl mel aspon nakej pripravek. My sme to brousili v ruce a po tom tezkym tejdnu ze me byl Man in black - nemel sem otisky. Slo to az do krve ... :)
Jojo,taky jsem obcas mel pekne zbrousene prstiky.Ale lepsi je nejaky ten pripravek,jelikoz pokud je nejaka vetsi plocha,tak se to v ruce probrousi.
Malda

Příspěvek od Malda »

Mirek999 píše:Jojo,taky jsem obcas mel pekne zbrousene prstiky.Ale lepsi je nejaky ten pripravek,jelikoz pokud je nejaka vetsi plocha,tak se to v ruce probrousi.
My sme na to pouzivali Sanding key od Motipu. Takovej cernej poprasek, kterej se nastrikal na plnic a brousis dokud ho vidis. Akorat davat pozor na hrany. Pak nemas sanci to probrousit.
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
čmelák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od čmelák »

Malda píše:
Mirek999 píše:Jojo,taky jsem obcas mel pekne zbrousene prstiky.Ale lepsi je nejaky ten pripravek,jelikoz pokud je nejaka vetsi plocha,tak se to v ruce probrousi.
My sme na to pouzivali Sanding key od Motipu. Takovej cernej poprasek, kterej se nastrikal na plnic a brousis dokud ho vidis. Akorat davat pozor na hrany. Pak nemas sanci to probrousit.
ten tvoj strasny vynalez sendinksprej je obycajny posrany kontrol spray trapna cierna farba nic nove vo svete showbizu :-D
Malda

Příspěvek od Malda »

čmelák píše:ten tvoj strasny vynalez sendinksprej je obycajny posrany kontrol spray trapna cierna farba nic nove vo svete showbizu :-D
Netvrdim ze to je vynalez brouku, pouze sem to uved jako pomucku, ktera ma zabranit probrouseni :la:
Calling name Bastl One
čmelák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od čmelák »

mne to skor pomaha psychicky lebo vidim kolko mi ostava :-D :P
slama

MIX OTáZOK

Příspěvek od slama »

Zdravím,

mal by som ešte pár otázok na Vás, pár technických, pár na nejaké komponenty čo mi chýbahjú :) ...

Motor nereagoval na plyn ???
Keď som bol auto odviezť do lakovne (išlo po vlastnej osi) tak niekde po kilometri/ dvoch už neďaleko od cieľu jazdy mi auto prestalo reagovať na plyn. Pedál bol na podlahe ale otáčky stále klesali. Už úplne na podlahe to trošku zareagovala a trošku z autom cuklo. No následne už sa nešlo s tým takmer ani pohnúť. Keďže som nevedel prísť čo to môže byť, auto sme dotiahli na lane.
Pri lepení papierov (pred lakovaním) som si všimol, že sa mi odpojilo čidlo na meranie teploty vzduchu. Mohlo to robiť to? Nič iné som nespozoroval, pri nezaradenej rýchlosti, motor normálne reagoval na plynový pedál. No pri pokuse o rozbehnutie to bolo len marné chcípanie motoru ...

Autofólie
Rád by som si dal na zadne bočné a zadné sklo nejaké decentne stmavujúce fólie. Avšak najbližšie je pobočka kde takúto prácu vykonávajú vcelku ďaleko a ja by som tie fólie rád namotnoval teraz kým je auto rozobraté. Samozrejme rád by som aby boli fólie aj s atestom. Neviete či by mi firma vidala atest aj keby som si ich folie lepil sám?

Autorádio
Rád by som si do autíčka taktiež namotnoval nejakú schopnú muziku. Som ochotný investovať +- 1o ooo Skk čo na poriadnu kvalitu nestačí, ale tak vari sa dačo v tej cene nájde. Konkrétnejšie by som rád subwoofer do kufra (taký menší, nech sa vôjde do priestoru kde niektorý dávajú LPG), na zadne plato nejaké väčšie repro a do predných dverí len niečo decentnejšie. V tomto sa moc nevyznám a videl som, že pár ľudí sa tu v tom celkom vyzná, tak rád by som si nechal poradiť.

Centrál
Hodne ľudí tu má už centrál na krabici a tak by ma zaujímalo s akým tipom máte najlepšiu skúsenosť? Čosi som sa dočítal, že treba odstrániť akúsi pružinku (ktorá to je?).

Pár drobností ktoré by som rád odkúpil ak sa u Vás nájdu :)
Spätné zrkadlo v interieri je dosť v zlom stave, tak by som potreboval jedno (neviem či sú univerzálne, alebo na každý tip bolo iné, ja potrebujem to do 2106.:D )
A taktiež by som mal záujem o spätné zrkadlo aj zvonku, chrom na ňom môže byť aj v hodne zlom stave.

Vďaka za odpovede ...

slama :twisted:

Edit:
Zadná sedačka v koženke (čiernej)
Ešte by som chcel zadnú sedačku, prípadne aj predné z 07 v koženke (neviem či sa robia). Kažodpádne viem, že v 2101 bola zadná v koženke čiernej, tak ak by dakto mal, mám záujem (malo by to pasovať, či nie?) ...
Kedysi dávno, bol raz jeden kartón vodky, nepochopený tesár a kváder železa.Viete čo vzniklo? Ano ... LADA :)

FLICK FLICKING FLICKERS

žiguli SUxXx
Maysner

Příspěvek od Maysner »

ad sedacky. v 07 byvaj cerny ale vrsek maj latkovej. z kozenky jsou jen boky
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic :-P

Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
slama

sedačky

Příspěvek od slama »

No, tie mám ale chcelo by ich prečaluniť sú v nič moc stave. A čo sa týka tej zadnej? Pasuje to, nepasuje? Nemá niekto na predaj? :)
Kedysi dávno, bol raz jeden kartón vodky, nepochopený tesár a kváder železa.Viete čo vzniklo? Ano ... LADA :)

FLICK FLICKING FLICKERS

žiguli SUxXx
Maysner

Příspěvek od Maysner »

zadni mezi sedanama jsou zamenny. predni mezi vsema klasikama
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic :-P

Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Odpovědět

Zpět na „Diskuse k modelové řadě“